23 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    ΦΗΜΗ: Καθυστερεί το Star Wars Outlaws

    Η Ubisoft δημοσίευσε μια έκθεση, η οποία αναφέρει ότι ένα «μεγάλο παιχνίδι» που σχεδίαζε να κυκλοφορήσει πριν από το τέλος του τρέχοντος οικονομικού έτους έχει μετατεθεί για το 2024-25. Ενώ η εταιρεία δεν αναφέρει ξεκάθαρα ποιο είναι το παιχνίδι, υπήρξαν εικασίες ότι ο εν λόγω τίτλος είναι το Star Wars Outlaws. Η Ubisoft δεν έχει δώσει μέχρι σήμερα ένα συγκεκριμένο παράθυρο κυκλοφορίας για το παιχνίδι, αλλά εδώ και καιρό αναμένεται να φτάσει πριν από το τέλος του τρέχοντος οικονομικού έτους της εταιρείας, το οποίο ολοκληρώνεται στις 31 Μαρτίου 2024.

    Η Ubisoft δεν φαίνεται να καθυστερεί τον τίτλο λόγω ανησυχιών για την ποιότητα ή επειδή οι προγραμματιστές του παιχνιδιού χρειάζονται επιπλέον χρόνο, όπως γίνεται συνήθως. Αντιθέτως, φαίνεται ότι οι αριθμοί της Ubisoft είναι πολύ καλοί φέτος, οπότε η εταιρεία σχεδιάζει να μεταφέρει τη μεγάλη κυκλοφορία για την επόμενη χρονιά για να βοηθήσει τους αριθμούς της αργότερα. Δεν γνωρίζουμε με βεβαιότητα αν πρόκειται για το Star Wars Outlaws. Ακόμα κι αν είναι, η καθυστέρηση θα μπορούσε να σημαίνει μόνο λίγους μήνες… υπομονής.

    Όταν τελικά κυκλοφορήσει, το Star Wars Outlaws θα είναι διαθέσιμο σε PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC.

    Διαβάστε επίσης:

    Διέρρευσαν οι πρώτες πληροφορίες για το επερχόμενο expansion του Diablo 4 (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles