18.8 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Φήμη: Νέο “παράθυρο” κυκλοφορίας για το Resident Evil 9

    Η σειρά Resident Evil αποτελεί ένα από τα πιο εμβληματικά και επιτυχημένα franchise τρόμου στη βιομηχανία του gaming. Μετά το εξαιρετικά επιτυχημένο πρόσφατο remake της Capcom, οι φήμες για ένα νέο Resident Evil 9 “οργιάζουν” το τελευταίο διάστημα.

    Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει κανένα στοιχείο σχετικά με το που θα μπορούσε να επικεντρωθεί το ένατο παιχνίδι. Ωστόσο, είναι πιθανό να το μάθουμε σύντομα. Ο αξιόπιστος leaker Dusk Gollem ανέφερε ότι είχε ακούσει ότι το Resident Evil 9 αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2025 και πιθανότατα θα αποκαλυφθεί κάποια στιγμή μέσα στο 2024. Εάν η Capcom παραμείνει πιστή στη…ρουτίνα που μας έχει συνηθίσει, είναι πιθανό το παιχνίδι να αποκαλυφθεί το επόμενο καλοκαίρι, ακολουθώντας τις αποκαλύψεις των δύο τελευταίων παιχνιδιών.

    Οι ισχυρισμοί του γνωστού insider ευθυγραμμίζονται με τις προηγούμενες ημερομηνίες κυκλοφορίας του Resident Evil. Το Biohazard κυκλοφόρησε το 2017 και δύο χρόνια αργότερα κυκλοφόρησε το Resident Evil 2 Remake. Το Village βγήκε δύο χρόνια μετά από αυτό, το 2021, και ακολούθησε το Resident Evil 4 Remake το 2023. Το πρόγραμμα αυτό τοποθετεί το Resident Evil 9 σε δύο χρόνια από τώρα, ακολουθώντας επίσης το μοτίβο της κυκλοφορίας ενός νέου τίτλου, ενός remake και στη συνέχεια ενός νέου τίτλου.

    Εάν η Capcom συνεχίσει να ακολουθεί αυτή την τάση, την οποία έχει υιοθετήσει εδώ και έξι χρόνια, τότε θα μπορούσαμε επίσης να δούμε ένα νέο remake το 2027. Εν τω μεταξύ, ο Dusk ισχυρίζεται ότι ένα “μεγάλο παιχνίδι της Capcom” θα ανακοινωθεί στο τέλος του τρέχοντος έτους, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2024, αν και δεν είναι σαφές ποιο είναι αυτό το μεγάλο παιχνίδι.

    Διαβάστε επίσης:

    EA Sports FC 24: Ανανεωμένα gameplay χαρακτηριστικά αποκαλύπτονται στο νέο trailer (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles