17.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Gargoyles: Με άρωμα ’90s η νέα live action σειρά της Disney

    Η κλασική σειρά κινουμένων σχεδίων Gargoyles αναμένεται να επιστρέψει, όχι όμως με τον τρόπο που θα περιμέναμε. Η Disney αποφάσισε να επιστρατεύσει το σεναριογράφο Gary Dauberman για να αναλάβει τη νέα live action σειρά Gargoyles, ενώ ο σκηνοθέτης των Saw και The Conjuring, James Wan θα είναι παραγωγός μέσω της εταιρείας του Atomic Monster.  Αν και περισσότερες λεπτομέρειες δεν είναι ακόμη διαθέσιμες, ο συνδυασμός των Dauberman και Wan υποδηλώνει ότι η σειρά θα μπορούσε να έχει μια πολύ ισχυρή δόση τρόμου. Οι δύο άντρες έχουν χτίσει την καριέρα τους στο εν λόγω είδος.

    Η σειρά κινουμένων σχεδίων προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1994 και ήταν μέρος ενός κύματος σκοτεινών κινουμένων σχεδίων μαζί με τα Batman: The Animated Series και X-Men. Είχε διάρκεια 3 σεζόν και σε πρώτο πλάνο βρισκόταν μια φυλή Gargoyles που ξύπνησαν από μια κατάρα 1.000 ετών μετά τη μεταφορά του κάστρου τους από τη Σκωτία στο Μανχάταν. Η φυλή ανέλαβε το ρόλο του νυχτερινού προστάτη της Νέας Υόρκης, υπερασπιζόμενη την πόλη από απειλές -τόσο ανθρώπινες όσο και υπερφυσικές. Παρουσίαζε επίσης τα gargoyles να συμβιβάζονται με τον αλλαγμένο κόσμο.

    Αυτή η νέα live action σειρά δεν είναι η πρώτη φορά που η Disney προσπαθεί να αναβιώσει το Gargoyles. Μια ταινία προτάθηκε κατά τη διάρκεια της αρχικής προβολής της σειράς, αλλά ποτέ δεν ολοκληρώθηκε. Οι σεναριογράφοι του G.I. Joe: Rise of the Cobra φέρεται να προσλήφθηκαν για να γράψουν ένα σενάριο το 2011 και ο δημιουργός των Get Out και Nope, Jordan Peele, λέγεται επίσης ότι πρότεινε μια κινηματογραφική έκδοση το 2018.

    Διαβάστε επίσης:

    Robbie Williams: Δείτε το πρώτο trailer για το ντοκιμαντέρ του διάσημου καλλιτέχνη

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles