23 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Γυναίκα θα είναι η πρωταγωνίστρια του Grand Theft Auto 6

    To Grand Theft Auto 6 θα έχει ένα γυναικείο playable χαρακτήρα, σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα του Bloomberg. Το δημοσίευμα, που επικεντρώνεται κυρίως στις βελτιώσεις που έχει προγραμματίσει η Rockstar Games, αναφέρει ότι το επόμενο παιχνίδι της εταιρείας, το Grand Theft Auto 6, θα περιλαμβάνει μια γυναίκα πρωταγωνίστρια για πρώτη φορά όπως γνωρίζουν όσοι είναι εξοικειωμένοι με το εν λόγω game.

    Πιο αναλυτικά, η γυναίκα θα είναι “Λατίνα” και θα αποτελεί έναν εκ των κεντρικών χαρακτήρων σε μια ιστορία, επηρεασμένη από τους διάσημους ληστές τραπεζών Bonnie and Clyde. Δεν είναι γνωστό προς το παρόν το φύλο του δεύτερου χαρακτήρα ή αν αυτός θα είναι επίσης playable. Παράλληλα, ο χάρτης θα εξακολουθεί να είναι μεγάλος, ωστόσο, θα είναι και πιο πυκνός από τους προηγούμενους τίτλους της σειράς Grand Theft Auto, λόγω της αύξησης των εσωτερικών τοποθεσιών. Η Rockstar σχεδιάζει επίσης να επεκτείνει το παιχνίδι με την πάροδο του χρόνου, προσθέτοντας νέες πόλεις και αποστολές σε τακτική βάση.

    Διαβάστε επίσης:

    The Lord of the Rings: Gollum: Νέα καθυστέρηση λίγο πριν την κυκλοφορία του (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles