17 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Hideo Kojima: Την άνοιξη στο Disney+ ντοκιμαντέρ για το μεγάλο δημιουργό (trailer)

    Το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ για το μεγάλο δημιουργό Hideo Kojima – με τίτλο Connecting Worlds- πρόκειται να κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη άνοιξη στο Disney+.

    Με επικεφαλής τον Glen Milner, το ντοκιμαντέρ έκανε πρεμιέρα για πρώτη φορά στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Tribeca νωρίτερα τον Ιούνιο και ακολουθεί το ταξίδι και τη δημιουργική διαδικασία του video game designer, καθώς ξεκίνησε τη δική του Kojima Productions.

    Οι συνεργάτες και οι συνάδελφοι του Kojima όπως οι Guillermo del Toro, Nicholas Winding Refn, Grimes, George Miller, Norman Reedus, Woodkid και Chvrches φαίνεται επίσης να μιλούν για τον δημιουργό των video games. Το trailer έφτασε λίγο μετά την ανακοίνωση ότι ο Kojima και ο Jordan Peele θα συνεργαστούν στο επερχόμενο βιντεοπαιχνίδι τρόμου, OD. Το video των 90 δευτερολέπτων που αποκαλύφθηκε στα Game Awards 2023 έδειξε τους ηθοποιούς Hunter Schafer, Sophia Lillis και Udo Kier σε ένα σκοτεινό δωμάτιο να διαβάζουν παιδικούς στίχους, ενώ πανικοβάλλονταν όλο και περισσότερο. Ακούγεται ο ήχος μιας πόρτας που ανοίγει και η Lillis ουρλιάζει πριν κοπεί το video.

    Διαβάστε επίσης:

    Squid Game: Πράσινο φως για τη 2η σεζόν του reality και νέο video game

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles