22 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Huawei Colorband A1 hands-on review [Video]

    Ένα fitness tracker είναι πλέον απαραίτητο σε πολλούς ερασιτέχνες και επαγγελματίες αθλητές ή απλούς χρήστες που θέλουν να ελέγχουν τη φυσική τους δραστηριότητα κατά τη διάρκεια της ημέρας και σε βάθος χρόνου. Το Huawei Colorband A1 είναι η νέα οικονομική πρόταση της εταιρείας σε αυτόν τον τομέα των wearables!

    Έχει μεγάλη αυτονομία καθώς δε διαθέτει οθόνη, έτσι η κατανάλωσή του είναι ελάχιστη. Συνδέεται με το smartphone σας μέσω Bluetooth αλλά φυσικά λειτουργεί και αυτόνομα, ενώ, εκτός από την απόσταση που διανύετε, τον αριθμό των βημάτων και των θερμίδων που καίτε, μπορεί να καταγράψει και την ποιότητα του ύπνου σας αλλά και την ένταση της υπεριώδους (UV) ακτινοβολίας του ήλιου! Φυσικά είναι αδιάβροχο και για τα περαιτέρω… στο video!

    huawei-colorband-a1-6

    huawei-colorband-a1-4

    huawei-colorband-a1-3

    huawei-colorband-a1-2

    huawei-colorband-a1-1

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles