17 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Huawei Watch D: Πλησιάζει το ευρωπαϊκό release για το πρωτοποριακό ρολόι-πιεσόμετρο!

    Τα wearables και τα smartwatches της Huawei δείχνουν να έχουν αφήσει έτη φωτός πίσω τον ανταγωνισμό, ενώ μάλιστα δεν σταματούν να εξελίσσονται και να αναβαθμίζουν την καθημερινότητά μας. Ένα από τα πιο τρανά παραδείγματα καινοτομίας δεν είναι άλλο από το Huawei Watch D, το οποίο είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά στο πρόσφατα event παρουσίασης της Huawei που αφορούσε στη κυκλοφορία των Mate 50 και Nova 10 στη χώρα μας.

    Το καινοτόμο χαρακτηριστικό του Huawei Watch D έγκειται στο γεγονός ότι διαθέτει ένα λουράκι που «φουσκώνει» και το οποίο επιτρέπει στο ρολόι να λειτουργεί ως πιεσόμετρο. Σε συνδυασμό μάλιστα με τον προηγμένο αισθητήρα Ηλεκτροκαρδιογραφήματος υψηλής απόδοσης, το smartwatch της Huawei επιτυγχάνει εντυπωσιακά λεπτομερείς μετρήσεις της καρδιακής λειτουργίας του χρήστη του. Αν και είχαμε τη δυνατότητα να πάρουμε μια πρώτη γεύση από το πρωτοποριακό ρολόι της Huawei, παρόλα αυτά δεν ξέρουμε το πότε θα προσγειωθεί σε ευρωπαϊκό έδαφος. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του κινεζικού κολοσσού της τεχνολογίας, το Watch D πρόκειται να κυκλοφορήσει στην αγορά της Γερμανίας στις 12 Οκτωβρίου.

    Αυτό σημαίνει ότι πολλές ακόμη αγορές πρόκειται να ακολουθήσουν, καθώς ήδη είναι επιβεβαιωμένο με την πιστοποίηση CE Medical Device Regulation της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ ήδη γνωρίζουμε και την τιμή του, η οποία θα ανέρχεται στα 449 ευρώ. Πραγματικά δεν σας κρύβουμε ότι ανυπομονούμε για να φτάσει η στιγμή και να το πιάσουμε στα χέρια μας και να σας το παρουσιάσουμε! Stay Tuned! 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles