18.6 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Η μεγάλη επιστροφή! Ρίχνουμε μια πρώτη ματιά στο trailer του «God of War Ragnarök»

    Δεν πρόκειται να κρύψουμε τον ενθουσιασμό μας! Περιμέναμε τόσο καιρό υπομονετικά, για να ρίξουμε μια πρώτη ματιά στο trailer του νέου «God of War Ragnarök».

    Όπως μπορείς να δεις στο «ολόφρεσκο» trailer, μεταφερόμαστε μερικά χρόνια αργότερα, σε σχέση με τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στο game του 2018. Το παγωμένο τοπίο του Fimbulwinter έχει μεταφερθεί στο Midgard, κάνοντας την επιβίωση του Kratos και του Atreus ακόμα πιο δύσκολη. Στο sequel οι παίκτες θα μπορέσουν να επισκεφθούν όλες τις περιοχές των Nine Realms, σε αντίθεση με το God of War, στο οποίο ήταν προσβάσιμες μόνο 6.

    Ο Kratos και ο Atreus σε νέες περιπέτειες…

    Παρόλο που στο προηγούμενο παιχνίδι, η σχέση μεταξύ πατέρα και γιου έφτασε σε ικανοποιητικό επίπεδο, για ακόμα μια φορά θα δούμε η μεταξύ τους αλληλεπίδραση να περιπλέκεται. Σημείο «κλειδί» θα αποτελέσει μια κρυμμένη προφητεία που μόνο ο Kratos μπορεί να δει. Όπως κάθε άτομο στην ηλικία του, έτσι και ο Atreus είναι περίεργος. Διακατέχεται από την επιθυμία να καταλάβει ποιος πραγματικά είναι. Σε αυτή την περίπτωση, το ζήτημα είναι ποιος θα μπορούσε να γίνει! Θέλει να κρατήσει ασφαλή την οικογένειά του, δε μπορεί όμως να καθίσει και με σταυρωμένα χέρια. Ο Kratos εξακολουθεί να κρατά κρυμμένη τη σοφία που απέκτησε από τα λάθη του παρελθόντος. Πατέρας και γιος πρέπει να πάρουν από κοινού μια απόφαση! Ό,τι και να επιλέξουν θα καθορίσει τη μοίρα των Nine Realms, καθώς η ώρα του Ragnarök πλησιάζει… Το God of War: Ragnarok θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022 για PlayStation 5 και PlayStation 4.

    Δείτε το trailer:

    https://youtu.be/PgvOp0TxFoo

    Διαβάστε επίσης: Επιτέλους! Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του Matrix 4 (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles