20.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    iPhone 8 vs iPhone 7 vs Samsung Galaxy S8: Ποιο θα είναι μεγαλύτερο;

    Το iPhone 8 θα είναι η μεγάλη κυκλοφορία για την Apple το 2017 και οι διαρροές για τη συσκευή είναι επόμενο ότι έχουν κατακλύσει το Διαδίκτυο. Θα είναι το “επετειακό” iPhone, καθώς συμπληρώνονται 10 χρόνια από την κυκλοφορία της συσκευής που άλλαξε τα smartphones και την Apple, έτσι περιμένουμε πολλά από αυτό.

    iPhone-8-Size-Comparison

    Τα renders που βλέπετε στο παρόν θέμα και δημοσίευσε το iDrop News μας κάνουν να θέλουμε να γνωρίσουμε όσο γίνεται πιο άμεσα τη νέα συσκευή. Έτσι, τη βλέπουμε να “ποζάρει” δίπλα σε iPhone 7 και iPhone 7 Plus. Η νέα πρόταση με διαστάσεις που αναμένονται να είναι 144x71x7,7 χιλιοστά θα είναι σαφώς μεγαλύτερη από το iPhone 7.

    iPhone-8-Size-Comparison-2

    Το OLED iPhone των 5,8 ιντσών, όπως φημολογείται ότι θα είναι, θα είναι όμως μεγαλύτερο και από το Samsung Galaxy S8, ωστόσο παραμένει μικρότερο τόσο από το S8 Plus όσο και από το iPhone 7 Plus.

    Το iPhone 8 αναμένεται να ανακοινωθεί μαζί με δύο ακόμη προτάσεις της σειράς “S” (iPhone 7S και 7S Plus) συνθέτοντας μία νέα δυναμική “τριάδα” της Apple που σίγουρα θα αναστατώσει την αγορά.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles