20.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Kitty Hawk Flyer. Τι σχέση έχει ο Larry Page της Google μ’ αυτό το ιπτάμενο όχημα που μόλις αποκαλύφθηκε!

    Έχουμε την απάντηση στο ερώτημα του τίτλου και μάλιστα άμεσα: Η Kitty Hawk είναι μία εταιρεία που χρηματοδοτείται από το Larry Page, διευθύνοντα σύμβουλο της Alphabet Inc, μητρικής εταιρείας της Google, ο οποίος είναι γνωστό ότι επενδύει σε κάθε τρελή ιδέα. Το τελευταίο του “hobby” είναι τα ιπτάμενα οχήματα και το Kitty Hawk Flyer το αποδεικνύει.

    kitty-hawk-flyer-ed

    Όπως διαβάζουμε από το secnews.gr, το Kitty Hawk Flyer δημιουργήθηκε από το Sebastian Thrun και το prototype του μοιάζει με ένα πολύ μικρό ελικόπτερο χωρίς όλα τα “περιττά” που αποσκοπούν στην προστασία του οδηγού, αλλά και με Jet Ski. Η τελική έκδοση θα φαίνεται προφανώς πολύ διαφορετική, δεδομένου ότι αυτό το πρωτότυπο δε μοιάζει με κάτι που μπορεί να σας παρέχει και τόσο πολύ ασφάλεια.

    Το ιπτάμενο όχημα ζυγίζει περίπου 100 κιλά και μπορεί να πετάξει με ταχύτητα μέχρι και 25 μίλια την ώρα. Το Kitty Hawk μπορεί να απογειώνεται και προσγειώνεται κάθετα, ακριβώς όπως ένα ελικόπτερο. Απλά κάθεστε σε αυτό όπως θα κάνατε και με ένα Jet Ski και μπορείτε να έχετε τον έλεγχο του, με κουμπιά και ένα joystick, και πάλι σαν ένα ελικόπτερο. Μάλιστα δε χρειάζεται άδεια πιλότου για να πετάξετε, ενώ μία consumer έκδοσή του θα διατεθεί έως τα τέλη του έτους. Η Kitty Hawk πάντως ετοιμάζει και άλλα παρόμοια projects που μάλλον θα δούμε σύντομα.

    Δείτε το πρώτο video που κυκλοφόρησε από το Kitty Hawk Flyer

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles