23.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    “Κόκκινα της φωτιάς”. Ίσως τα ομορφότερα Sony VAIO που έχεις δει

    Η Sony επέδειξε δύο –“εξαιρετικά limited” όπως αναφέρει- “κόκκινες” εκδόσεις των νέων VAIO Duo 13 και VAIO Pro που παρουσίασε πριν λίγες ημέρες, οι οποίες μας “κλέβουν” κυριολεκτικά την καρδιά.

    Sony VAIO Duo 13 RED

    Για να δημιουργήσει αυτό το υπέροχο κόκκινο φινίρισμα στις ειδικές εκδόσεις των νέων της VAIO, η ιαπωνική εταιρεία σημειώνει ότι έπρεπε πρώτα να διερευνήσει ένα ευρύ φάσμα χρωματικών συνδυασμών ώστε να λάβει το αποτέλεσμα που επιθυμεί, με τα ανθρακονήματα που έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή των συσκευών να είναι βαμμένα.

    Σε μία διαδικασία που θυμίζει περισσότερο το βάψιμο ενός αυτοκινήτου, η Sony αναφέρει ότι τα πολλαπλά στρώματα έπρεπε να εφαρμοστούν και να γυαλιστούν στο χέρι, ώστε να υπάρχει το επιθυμητό βάθος στο χρώμα που ήθελε η εταιρεία.

    Sony VAIO Pro RED

    Η ειδικές Red Editions των Sony VAIO θα είναι διαθέσιμες από το www.sony.co.uk και τα Sony Centers στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσα στο μήνα που διανύουμε, χωρίς να γνωρίζουμε ακόμη αν θα φτάσουν στη χώρα μας. Η αλήθεια είναι ότι το θέλουμε πολύ…

    Υπενθυμίζουμε ότι το Sony VAIO Duo 13 είναι ένα υβριδικό laptop με συρόμενη οθόνη που μπορεί να μετατραπεί σε Windows 8 tablet 13 ιντσών, ενώ ενσωματώνει digital pen.

    Το Sony VAIO Pro, από την άλλη, είναι ένα νέο slim ultrabook της εταιρείας, το οποίο μάλιστα μπορεί να λάβει εξωτερική μπαταρία για ακόμη μεγαλύτερη αυτονομία.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles