17.9 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Κυκλοφόρησε η πρώτη εικόνα από τη σειρά “The Last Of Us” του HBO

    Μια πρώτη εικόνα από την επερχόμενη σειρά  του HBO, που βασίζεται στη δημοφιλές video game “The Last Of Us”, αποκάλυψε στο Twitter ο Neil Druckmann της Naughty Dog.

    Ο Joel και η Ellie στο λόφο

    Μάλιστα ο ίδιος, σχολιάζοντας το αίσθημα που του δημιουργήθηκε, τόνισε το πόσο μοιάζουν οι ήρωες με τους χαρακτήρες του παιχνιδιού, δηλώνοντας ενθουσιασμένος με το τελικό αποτέλεσμα. Στη φωτογραφία που κυκλοφόρησε απεικονίζονται ο Joel και η Ellie σε ένα λόφο και τα συντρίμμια ενός αεροσκάφους που έχει πέσει.

    Όπως γνωρίζουμε ήδη, τα γυρίσματα της σειράς ξεκίνησαν τον περασμένο Ιούλιου. Έγινε σαφές ότι το post-apocalyptic σκηνικό, για να αποδοθεί, απαιτεί πολλά ειδικά εφέ πριν βγει στον “αέρα”. Αυτό δυστυχώς σημαίνει ότι τα επεισόδια δε θα προβληθούν πριν από το 2022. Πάντως τα γυρίσματα για το πρώτο πιλοτικό επεισόδιο της αναμενόμενης σειράς του HBO έχουν ήδη ολοκληρωθεί.

    Διαβάστε επίσης:

    Διαθέσιμη και στην Ευρώπη η κιθάρα της Ellie από το Last of Us 2

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles