16.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    La Maison: Μια καθηλωτική ματιά στα παρασκήνια της μόδας έρχεται στο Apple TV+

    Το Apple TV+ ανακοίνωσε πρόσφατα το «La Maison», ένα νέο οικογενειακό δράμα 10 επεισοδίων διάρκειας μίας ώρας, που διαδραματίζεται σε έναν σύγχρονο γαλλικό εμβληματικό οίκο μόδας. Το “La Maison” αποτελεί μια καθηλωτική ματιά στα παρασκήνια του συνεχώς εξελισσόμενου κόσμου της μόδας, της φιλόδοξης γαλλικής κομψότητας και πολυτέλειας και της ζωής των ισχυρών οικογενειών του.

    Στη σειρά πρωταγωνιστούν η επτά φορές υποψήφια για Βραβείο Σεζάρ Λαμπέρ Γουίλσον (“Ντε Γκωλ”), η υποψήφια για Σεζάρ Αμίρα Καζάρ (“Call Me by Your Name”), η βραβευμένη με Σεζάρ Καλύτερης Ηθοποιού Κάρολ Μπουκέ (“En thérapie”), η βραβευμένη με Σεζάρ Πιο Υποσχόμενης Ηθοποιού Ζίτα Χανρότ (“Φατιμά”), ο βραβευμένος με Σεζάρ Ηθοποιού Πιερ Ντελαδόντσαμπς (“Stranger by the Lake”), ο βραβευμένος με Σεζάρ Β’ Ανδρικού Ρόλου Αντουάν Ράιναρτς (“Anatomy of a Fall”), Η τέσσερις φορές υποψήφια για Βραβείο Σεζάρ Αν Κονσίνι (“Elle”), η υποψήφια για Βραβείο Σεζάρ Φλοράνς Λουαρέτ Κάιλ (“The Bureau”) και το ανερχόμενο αστέρι Τζι-Μιν Παρκ (“Επιστροφή στη Σεούλ”).

    Η σειρά με τίτλο «La Maison» θα περιστρέφεται γύρω από μια οικογενειακή δυναστεία που διευθύνει έναν σύγχρονο πολυτελή οίκο μόδας και τις ζωές ισχυρών οικογενειών. Η υπόθεση μπορεί να ακούγεται λίγο οικεία σε όσους είναι κοντά στη βιομηχανία, αλλά η ιστορία είναι προϊόν μυθοπλασίας. H Apple TV+ δεν έχει επιβεβαιώσει πότε θα κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles