23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Lumigon T3. Ήρθε το πρώτο smartphone της αγοράς με κάμερα “νυχτερινής όρασης”!

    Μία μικρή δανέζικη εταιρεία κυκλοφορεί ένα smartphone που μπορεί να θεωρηθεί καινοτόμο, καθώς είναι το πρώτο στο είδος του με κάμερα “νυχτερινής όρασης”.

    Lumigon T3

    Όχι δεν είναι η θερμική κάμερα που συναντήσαμε στο Cat S60, αλλά η 4MP night vision camera του Lumigon T3 που κάνει τη διαφορά σε συνεργασία με δύο IR LEDs που διαθέτει η συσκευή. Μπορεί να τραβήξει φωτός αλλά και videos στο απόλυτο σκοτάδι (ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι το IR light που η κάμερα χρησιμοποιεί είναι αόρατο στο γυμνό μάτι ώστε να μη γίνεστε αντιληπτοί κατά τη λήψη).

    Lumigon T3-3

    To Lumigon T3 είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι ειδικών προδιαγραφών (marine-grade 316 stainless steel) και διαθέτει οθόνη Super AMOLED 4,8 ιντσών ανάλυσης HD με προστασία Gorilla Glass 4 και fiberglass με μεγαλύτερη αντοχή, ενώ είναι ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη. Σε άλλα specs ενσωματώνει οκταπύρηνο επεξεργαστή στα 2GHz, 3GB RAM, 128GB επεκτάσιμου χώρου, επιπλέον daytime κάμερες 13 και 5MP, καθώς και λειτουργικό Android 6.0 Marshmallow. Επιπλέον, διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, ενώ στο κουτί θα βρείτε ένα “designer HI-Fi headset” με υποστήριξη 24-bit/192kHz audio.

    Lumigon T3 -2

    Το κόστος του Lumigon T3 δεν είναι πάντως διόλου ευκαταφρόνητο φτάνοντας τα 925 δολάρια. Θα διατεθεί αρχικά σε μαύρο χρώμα και αργότερα σε πορτοκαλί ή άσπρο, όπως βλέπετε και στην παραπάνω φωτό. Εάν θέλετε ακόμη μεγαλύτερη… πολυτέλεια, μπορείτε να αποκτήσετε την 24 καρατίων έκδοση της συσκευής σε μαύρο με χρυσό που θα σας κοστίσει 1.200 δολάρια, ενώ αργότερα θα κυκλοφορήσουν και ακόμη δύο εκδόσεις, λευκό με χρυσό και μαύρο με χρυσές λεπτομέρειες.

    lumigon t3-4

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles