20.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Me at the Zoo: Άλλαξε μετά από 2 δεκαετίες το 1ο ιστορικό video στο YouTube

    Το πρώτο video που ανέβηκε ποτέ στο YouTube, γνωστό ως «Me at the Zoo», υπέστη μια σημαντική αλλαγή. Αφού συνόδευσε το video για σχεδόν δύο δεκαετίες, το thumbnail άλλαξε, σηματοδοτώντας μια σημαντική στιγμή στην ιστορία του YouTube και την πρώιμη εποχή «Broadcast Yourself» της πλατφόρμας.

    Το video ανέβηκε στις 23 Απριλίου 2005, από τον Jawed Karim, έναν από τους συνιδρυτές του YouTube, και είναι κάτι περισσότερο από ένα ακόμη video. Αντιπροσωπεύει την απλότητα και την πειραματική φύση του YouTube. Το αρχικό thumbnail ήταν ένα οικείο θέαμα για όσους παρακολούθησαν την ανάπτυξη του YouTube από μια νεοσύστατη πλατφόρμα σε ένα παγκόσμιο “μεγαθήριο”. Τώρα, το thumbnail αυτού του διαδικτυακού “κειμηλίου” έχει αντικατασταθεί από μια εικόνα που θυμίζει τον δημοφιλή YouTuber Mr. Beast.

    Η εν λόγω αλλαγή έχει προκαλέσει συζητήσεις στην κοινότητα του YouTube. Ο επίσημος λόγος πίσω από αυτή την απόφαση του Karim παραμένει άγνωστος. Ωστόσο, πολλοί χρήστες εικάζουν ότι ο Karim μπορεί να χρησιμοποιεί αυτήν τη μέθοδο για να επικρίνει την τρέχουσα κατάσταση του YouTube. Προσθέτοντας λάδι στη… φωτιά αυτής της εικασίας, ο Karim ενημέρωσε επίσης την περιγραφή του video με ένα σατιρικό σχόλιο για τις σύγχρονες τάσεις του YouTube.

    Διαβάστε επίσης:

    Νέα δυνατότητα Apple Pay και Google Pay στο Public.gr

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles