17 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Microsoft: Ανεβαίνουν οι τιμές στα first-party παιχνίδια του Xbox

    Η αλήθεια είναι ότι το μεγάλο «κεφάλι» του Xbox, ο Phil Spencer, είχε προετοιμάσει τους gamers πριν από λίγο καιρό σχετικά με τις αλλαγές που θα δουν προσεχώς στα παιχνίδια, αφού η εταιρεία σκόπευε να ακολουθήσει την πολιτική της Sony και να αυξήσει τις τιμές.

    Η  Microsoft, λοιπόν, ανεβάζει με τη σειρά της την τιμή των first-party παιχνιδιών μέσα στο 2023 από 59.99 σε 69.99 δολάρια. Η νέα τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας θα εφαρμοστεί σε δημοφιλείς τίτλους όπως τα Starfield της Bethesda, το Forza Motorsport και το Redfall. Οι νέες τιμές αντικατοπτρίζουν το περιεχόμενο, την κλίμακα και την τεχνική πολυπλοκότητα των εν λόγω τίτλων, σύμφωνα με τα όσα επισημαίνει η Microsoft σε σχετική ανακοίνωση. Οι τίτλοι θα είναι διαθέσιμοι μέσω του Game Pass, τη συνδρομητική υπηρεσία της Microsoft για κονσόλες Xbox και Windows, η οποία ξεκινά από 9,99 ευρώ.

    Σημειώνεται ότι τον Οκτώβριο ο επικεφαλής του Xbox Phil Spencer παραδέχτηκε ότι η εταιρεία εξετάζει την αύξηση των τιμών στα προϊόντα της. Ο ίδιος ανέφερε ότι το προηγούμενο διάστημα κράτησε τις τιμές στις κονσόλες, το Game Pass και τα παιχνίδια, όμως κάποια στιγμή θα πρέπει να προχωρήσει σε αυξήσεις λόγω του πληθωρισμού.

    Διαβάστε επίσης:

    Ο δημιουργός του John Wick ετοιμάζει ταινία για το video game Sifu

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles