23.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Mortal Kombat 1: Άφθονο αίμα και γερές δόσεις νοσταλγίας στο πρώτο gameplay trailer

    Μετά από ένα μεγάλο διάστημα έντονης φημολογίας, η NetherRealm Studios αποκάλυψε το επόμενο μεγάλο fighting game, που φυσικά δεν είναι άλλο από το Mortal Kombat 1. Πριν από μερικές ώρες, οι fans είχαν την ευκαιρία να πάρουν μια πρώτη γεύση από το gameplay, το οποίο είναι ακριβώς όπως το φανταζόμασταν! Στο video βλέπουμε “Kameo Fighters”, κλασικά Mortal Kombat fatalities, κρανία να συνθλίβονται, σπασμένα κόκκαλα με το… κιλό και μάχη μέχρι τελικής πτώσεως.

    Ένα στοιχείο που αναμένεται να κρατήσει τα πράγματα… φρέσκα είναι οι Kameo Fighters του Mortal Kombat 1, ένα ξεχωριστό roster χαρακτήρων, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται old-school versions των Kano, Sonya Blade και Jax.

    Αυτοί οι τρεις εμφανίστηκαν με τα αρχικά τους κοστούμια και μόνο ως βοηθοί μαχητές. Αυτοί οι pop-in, pop-out kombatants βοηθούν τους παίκτες κατά τη διάρκεια των αγώνων και μπορούν να κληθούν με το πάτημα ενός κουμπιού. Kameo fighters που έχουν επιβεβαιωθεί είναι και οι παραλλαγές των Scorpion, Sub-Zero, Goro, Kung Lao και Stryker. Η NetherRealm δεν έχει ακόμα αποκαλύψει πόσο μεγάλο θα είναι το Mortal Kombat 1 roster, αναμένονται όμως περισσότερες πληροφορίες προσεχώς.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Το Mortal Kombat 1 θα κυκλοφορήσει σε Nintendo Switch, PlayStation 5, Windows PC και Xbox Series X στις 19 Σεπτεμβρίου, δηλαδή 4 περίπου χρόνια μετά την κυκλοφορία του Mortal Kombat 11.

    Διαβάστε επίσης:

    Έρχεται τον Ιανουάριο το Prince of Persia: The Lost Crown (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles