20.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Μυστήριο στη Βενετία: Διαθέσιμο από τις 22 Νοεμβρίου στο Disney+

    Ο θάνατος είναι μόνο η αρχή! Ο θρυλικός Ηρακλής Πουαρό, της Agatha Christie, επιστρέφει στις 22 Νοεμβρίου στο Disney+, με τη συναρπαστική ταινία θρίλερ, «Μυστήριο στη Βενετία». Η ταινία είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα Hallowe’en Party της Agatha Christie, έχει χαρακτηριστεί Certified-Fresh με σταθερά υψηλή βαθμολογία στο Rotten Tomatoes, συγκεντρώνοντας πολύ θετικές κριτικές:

    «Ο Kenneth Branagh επιστρέφει με την καλύτερη ταινία Πουαρό που έχει κάνει μέχρι τώρα» (Maureen Lee Lenker, Entertainment Weekly). «Η ταινία αποτυπώνει αυτό που κάνει το έργο της Agatha Christie διαχρονικό» (Valerie Complex, Deadline). Μάθετε περισσότερα στο www.disneyplus.com.

    Παραγωγός και σκηνοθέτης της ταινίας «Μυστήριο στη Βενετία» είναι ο Kenneth Branagh, ο
    οποίος επιστρέφει για τρίτη φορά στον ρόλο του θρυλικού ντετέκτιβ Ηρακλή Πουαρό (Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές, Έγκλημα στο Νείλο), μαζί με ένα λαμπερό καστ που περιλαμβάνει τους Kyle Allen, Camille Cottin, Jamie Dornan, Tina Fey, Jude Hill, Ali Khan, Emma Laird, Kelly Reilly, Riccardo Scamarcio και Michelle Yeoh.

    Η ταινία «Μυστήριο στη Βενετία» θα είναι διαθέσιμη από τις 22 Νοεμβρίου, αποκλειστικά στο
    Disney+. Οι συνδρομητές του Disney+ μπορούν να απολαύσουν τον αριστουργηματικό ντετέκτιβ της Agatha Christie όχι μόνο στο «Μυστήριο στη Βενετία», αλλά και στις ταινίες «Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές» και «Έγκλημα στο Νείλο», που είναι τώρα διαθέσιμες συμπληρώνοντας την τριλογία.

    Διαβάστε επίσης:

    Το Terminator επιστρέφει με νέα anime σειρά

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles