23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Νέα gameplay πλάνα για το Star Wars Jedi: Survivor

    Μια νέα ματιά έχουν την ευκαιρία να ρίξουν οι fans στο επερχόμενο παιχνίδι Star Wars Jedi: Survivor, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 28 Απριλίου 2023. Πλέον, το σύμπαν του Star Wars να επεκτείνεται συνεχώς, αφού οι fans τοποθετούν πολύ ψηλά κάποιους χαρακτήρες «κλειδιά», όπως οι Luke Skywalker, Darth Vader ή άλλα πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του μύθου.

    Με το Star Wars Jedi: Survivor μόλις μερικούς μήνες μακριά, η developer αποκάλυψε μερικά DLC για το παιχνίδι. Αυτοί που θα προπαραγγείλουν το παιχνίδι θα πάρουν ένα Obi-Wan Kenobi DLC pack, που επιτρέπει στον Cal Kestis να ντύνεται με διαφορετικά outfits, τα οποία εμπνέονται από τη σειρά του Disney Plus. Σύμφωνα με τους υπευθύνους της ReSpawn, το Jedi Survivor τοποθετείται χρονικά περίπου στην ίδια περίοδο με τη σειρά Obi-Wan Kenobi και το βέβαιο είναι ότι Cal θα κληθεί να αντιμετωπίσει και πάλι τους Sith Inquisitors, οι οποίοι θα κάνουν τα πάντα για να τον εξολοθρεύσουν. Nέα gameplay πλάνα, διάρκειας 7 λεπτών, ήρθαν στη δημοσιότητα τις τελευταίες ώρες, τα οποία μπορείτε να δείτε στη συνέχεια:

    Διαβάστε επίσης: Hogwarts Legacy Review (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles