20.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    nubia Red Magic 8S Pro: Επιβεβαιώθηκε το παγκόσμιο release του για τις 18/7!

    Η σειρά Red Magic της nubia (ενός sub-brand της ZTE) απευθύνεται κυρίως του fans της τεράστιας community του mobile gaming. Πριν από καιρό η γκάμα των Red Magic εμπλουτίστηκε με το 8S Pro και 8S Pro+ αποκλειστικά για την αγορά της κίνας και τώρα όπως έγινε γνωστό από επίσημα χείλη, το Red Magic 8S Pro πρόκειται σύντομα να βρει τον δρόμο του και στις δυτικές αγορές, με ένα παγκόσμιο launch της συσκευής να τοποθετείται για τις 18 Ιουλίου.

    To nubia Red Magic 8S Pro είναι ένα high-end smartphone, το οποίο έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για τους φανατικούς λάτρεις του gaming, με λειτουργίες που σίγουρα θα καλύψουν τις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών. Συγκεκριμένα, το Red Magic 8S Pro έχει στην καρδιά του ένα Snapdragon 8 Gen 2, το οποίο όμως σύμφωνα με την ZTE πρόκειται για μια special overclocked version, ενώ παράλληλα συνοδεύεται από 12GB RAM και 512GB αποθηκευτικού χώρου. Το display είναι AMOLED 6.8 ιντσών (2.408 x 1.116 pixels) με refresh rate στα 120Hz, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το γυαλί της οθόνης προστατεύεται από Gorilla Glass 5.

    Σε ότι έχει να κάνει με την κάμερα, εδώ έχουμε ένα triple camera setup με main camera sensor στα 50MP, ο οποίος συνοδεύεται από 8MP Ultrawide και 2MP macro, ενώ τις κάμερες συμπληρώνει μια μπροστινή selfie camera στα 16MP. Τέλος, έμφαση έχει δώσει η ZTE και στην αυτονομία, με το εν λόγω gaming phone να διαθέτει μπαταρία με χωρητικότητα στα 6.000mAh και γρήγορη φόρτιση στα 80W, καθώς επίσης και ένα δυνατό σύστημα ψύξης που επιτρέπει στη συσκευή να παραμένει δροσερή ακόμη και σε συνθήκες υψηλού workload.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles