18.6 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Διαθέσιμο από σήμερα το Office 365 Home Premium. «Νοικιάστε» την χρήση του με 99 ευρώ το χρόνο

    Η Microsoft εφεύρει εκ νέου τον εαυτό της και το αποδεικνύει με κάθε νέο της προϊόν. Από σήμερα, μπορείτε να «αγοράσετε» την χρήση του Office 365 Home Premium, την Cloud νέα έκδοση του Office, την οποία και την «νοικιάζετε» με 99 ευρώ ετήσια, ή 10 ευρώ το μήνα. Το πακέτο του Office Home Premium, με τα χαρακτηριστικά που σας έχουμε ήδη παρουσιάσει εδώ, περιλαμβάνει τις δημοφιλείς εφαρμογές Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Publisher, Access και φυσικά το Outlook.

    Χρησιμοποιώντας το νέο Office και αγοράζοντας την άδεια χρήσης του μπορείτε να το «φορτώσετε» μέχρι και σε 5 συσκευές στο σπίτι, είτε είναι PCs ή Mac (ή και tablet). H Microsoft σας δίνει επίσης 20GB επιπλέον αποθηκευτικού χώρου στο SkyDrive, αλλά και 60 λεπτά δωρεάν κλήσεων στο Skype, για κλήση κινητών και άλλων αριθμών, ενώ διαβεβαιώνει πως η Cloud έκδοση του Office, θα είναι η πρώτη που θα λαμβάνει όλες τις αναβαθμίσεις.

    Με το διεθνές λανσάρισμα του Office 365 Home Premium η Microsoft αλλάζει από το DVD και περνάει στην εποχή του Cloud. Για το αν συμφέρει να προτιμήσετε την «ενοικίαση» του Office με το έτος ή τον μήνα, ή να προτιμήσετε την άπαξ αγορά του προγράμματος, οι τιμές του οποίου ξεκινούν από 139 ευρώ, σας έχουμε μιλήσει. Υπολογίστε απλά ότι το πλήρες Office με όλες τις εφαρμογές (περιλαμβανομένων των Outlook, Publisher και Access) θα είναι διαθέσιμες μόνο στο Office Professional, η τιμή του οποίου θα είναι στα 399 ευρώ.

    Αν θέλετε να αγοράσετε την άδεια του Office 365 Home Premium ή θέλετε να το δοκιμάσετε δωρεάν για 30 ημέρες, μπορείτε να επισκεφτείτε το site του προϊόντος, εδώ

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles