16.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Οργιάζουν οι φήμες! Ο Phil Spencer αποκάλυψε τη συσκευή game streaming του Xbox

    Οι χρήστες των social media πιστεύουν ότι ο επικεφαλής του Xbox Phil Spencer ίσως αποκάλυψε άθελά του τις τελευταίες ώρες ένα νέο hardware. Ο Spencer έγραψε ένα tweet στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, για να γιορτάσει τα 25 χρόνια από το Fallout της Bethesda. Οι χρήστες όμως παρατήρησαν στη φωτογραφία ότι ένα περίεργο κουτί βρισκόταν στο πάνω ράφι του τοίχου του Spencer, ακριβώς κάτω από το σπαθί του Witcher.

    Ήταν λογικό να ακολουθήσει “χαμός” από σχόλια, αφού όλοι προσπαθούσαν να ανακαλύψουν τι είναι αυτό το μυστηριώδες κουτί. Μερικοί δηλώνουν πεπεισμένοι ότι πρόκειται για μια νέα συσκευή που κατά λάθος αποκάλυψε το αφεντικό του Xbox, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι απλώς ο Spencer είπε να σπάσει λίγη… πλάκα.

     

    Πάντως, το κουτί που κάνει την εμφάνισή του στο tweet του Spencer φαίνεται μικρότερο από ένα τυπικό Xbox Series S. Μοιάζει να είναι στο ίδιο μέγεθος με ένα Xbox Elite controller που βρίσκεται στο ίδιο ράφι. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Verge, ο Phil Spencer ίσως αποκάλυψε τη συσκευή game streaming του Xbox. Το χρώμα της είναι λευκό και η μορφή της είναι ίδια με εκείνη του Xbox Series S, αλλά σε πιο μικρό μέγεθος. Θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την πρόσβαση στα παιχνίδια του Xbox μέσω της υπηρεσίας Xbox Cloud Gaming.

    Διαβάστε επίσης:

    Minecraft: Παίκτης δημιούργησε με τουβλάκια ολόκληρο το σύμπαν

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles