20.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Παγκύπριος Διαγωνισμός Φωτογραφίας «Αγαπώ την Κύπρο»: Φωτογράφισε-Κέρδισε-Βοήθησε

    Μετά το αυξημένο ενδιαφέρον που παρατηρήθηκε και τις πολλές συμμετοχές που υπήρξαν, τόσο στον 1ο όσο και στον 2ο Παγκύπριο Διαγωνισμό Φωτογραφίας «Αγαπώ την Κύπρο» – την 1η χρονιά του διαγωνισμού  συμμετείχαν πέραν των 300 φωτογραφιών ενώ την 2η χρονιά ο αριθμός αυτός αυξήθηκε κατακόρυφα και ξεπέρασε τις 1000 συμμετοχές από Κύπρο αλλά και άλλες 12 χώρες-  η stressball προχώρα και φέτος στην διοργάνωση του 3ου κατά σειρά Διαγωνισμού.

    Όραμα των διοργανωτών είναι η προβολή και η ανάδειξη γνωστών και άγνωστων περιοχών του νησιού και του πολιτισμού της Κύπρου, έτσι ώστε να αναδειχθεί η ιστορικότητα του νησιού και ο φυσικός του πλούτος, το κράμα του παρελθόντος με το μέλλον. Στον διαγωνισμό υπάρχουν και φέτος οι ακόλουθες 5 κατηγορίες:

    ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ
    ΤΟΠΙΟ
    ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ ΖΩΩΝ (PET PHOTOGRAPHY)
    ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ
    ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΥΠΡΟΣ / ΕΥΡΟΕΚΛΟΓΕΣ 2019

    Σημειώνεται ότι οι 18 πρώτοι νικητές του διαγωνισμού θα κερδίσουν πλούσια δώρα και συνάμα θα έχουν την ευκαιρία να στηρίξουν το ίδρυμα «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις. Συγκεκριμένα, οι φωτογραφίες που θα επιλέγουν από την κριτική επιτροπή θα εκτυπωθούν σε μορφή ημερολογίων, calendar και card postal με το όνομα του φωτογράφου να αναγράφεται σε αυτά, και όλα τα καθαρά έσοδα από τις πωλήσεις θα δοθούν για ενίσχυση του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή». Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί την 1η Σεπτεμβρίου 2018 όπου και θα ακολουθήσει έκθεση φωτογραφίας.

    Σημειώνεται ότι ο διαγωνισμός φωτογραφίας είναι υπό την αιγίδα της Επιτρόπου Περιβάλλοντος και του Επίτροπου Εθελοντισμού και ΜΚΟ και την υποστήριξη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο και του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου. Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν διαθέσιμες στην επίσημη ιστοσελίδα του Stressball στο Facebook.

    stessball diagonismos fotografias

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles