20.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Phil Spencer: To μεγάλο αφεντικό του Xbox απαντά στις μαζικές διαρροές

    Πριν από μερικές ώρες είχαμε τη μεγαλύτερη ίσως διαρροή στην ιστορία του Xbox. Έγγραφα από τη διαμάχη της εταιρείας με το FTC αποκάλυψαν ότι η Microsoft ετοιμάζει ένα αποκλειστικά digital Xbox Series X, ένα αναβαθμισμένο χειριστήριο και μια “cloud-hybrid” κονσόλα. Παράλληλα, ξεχωριστό κεφάλαιο αποτελεί η υποτίμηση του Baldur’s Gate 3 από την πλευρά της εταιρείας και οι προσπάθειες εξαγοράς της Nintendo που τελικά… ναυάγησαν.

    Φυσικά, το μεγάλο «κεφάλι» του Xbox, ο Phil Spencer, δε γινόταν να μη σχολιάσει την τεράστια διαρροή. Έτσι, προχώρησε στην ακόλουθη ανάρτηση στο Χ: «Είναι δύσκολο να βλέπουμε το έργο της ομάδας μας να διαρρέει με αυτόν τον τρόπο, επειδή έχουν αλλάξει τόσα πολλά και υπάρχουν τόσα πολλά για τα οποία πρέπει να είμαστε ενθουσιασμένοι τώρα και στο μέλλον». Πρόσθεσε ότι η εταιρεία «θα μοιραστεί τα πραγματικά σχέδια όταν είναι έτοιμοι». Ο Spencer σε εσωτερικό σημείωμα προς τους υπαλλήλους του gaming τμήματος ήταν πιο αναλυτικός. Συγκεκριμένα ανέφερε τα ακόλουθα:

    “Ομάδα,

    Σήμερα, αρκετά έγγραφα που υποβλήθηκαν στις δικαστικές διαδικασίες σχετικά με την προτεινόμενη εξαγορά της Activision Blizzard αποκαλύφθηκαν ακούσια. Γνωρίζω ότι αυτό είναι απογοητευτικό, ακόμη και αν πολλά από τα έγγραφα είναι πολύ πάνω από ένα χρόνο και τα σχέδιά μας έχουν εξελιχθεί.  Γνωρίζω επίσης ότι όλοι λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την εμπιστευτικότητα των σχεδίων μας και των πληροφοριών των εταίρων μας.

    Αυτή η διαρροή προφανώς δεν ανταποκρίνεται σε αυτή την προσδοκία. Θα μάθουμε από αυτό που συνέβη και θα είμαστε καλύτεροι στο μέλλον. Όλοι βάζουμε απίστευτες ποσότητες πάθους και ενέργειας στη δουλειά μας και ποτέ δε θέλουμε να μοιραστεί αυτή η σκληρή δουλειά με την κοινότητα. Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν πολλά περισσότερα για να είμαστε ενθουσιασμένοι και όταν είμαστε έτοιμοι, θα μοιραστούμε τα πραγματικά σχέδια με τους παίκτες μας.

    Κλείνοντας, εκτιμώ όλη τη δουλειά που ρίχνετε στην ομάδα Xbox για να εκπλήξετε και να ευχαριστήσετε τους παίκτες μας. Τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες, ας παραμείνουμε επικεντρωμένοι σε αυτό που μπορούμε να ελέγξουμε: να συνεχίσουμε την εκπληκτική επιτυχία του Starfield, την επερχόμενη κυκλοφορία του απίστευτου και προσβάσιμου Forza Motorsport και να συνεχίσουμε να δημιουργούμε παιχνίδια, υπηρεσίες και συσκευές που μπορούν να απολαύσουν εκατομμύρια παίκτες”.

    Διαβάστε επίσης:

    Έρευνα αποκαλύπτει: Αυτά είναι τα προβλήματα των gamers στην Ελλάδα

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles