20.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Philips PicoPix 3417: Yπερφορητός προβολέας, ιδανικός για να προβάλετε μεγάλη εικόνα από τις φορητές συσκευές σας όπου και αν βρίσκεστε 

    Ο Philips PicoPix 3417 είναι ένας πολύ μικρός και ιδιαίτερα ελαφρύς φορητός προβολέας. Μπορεί εύκολα να συνδεθεί με διάφορες συσκευές, όπως smartphones, φορητούς υπολογιστές και tablet.

    PPX3417W_EU-RTP-global-001

    Το ενσωματωμένο dongle Wi-Fi συνδέει τις συσκευές σας iOS και Android. Είναι επίσης συμβατός με Miracast και συνεργάζεται με τις περισσότερες συσκευές Android και Windows. Ο ενσωματωμένος mediaplayer και ο document viewr καθιστά τον PicoPix ανεξάρτητο από άλλες κινητές συσκευές.

    Εσωτερική μπαταρία για αυτόνομη λειτουργία

    Ο PicoPix διαθέτει εσωτερική μπαταρία  ώστε να μπορείτε να προβάλλετε και να μοιράζεστε φωτογραφίες και βίντεο όποτε και όπου θέλετε.

    Αναπαραγωγή βίντεο απευθείας από USB stick ή εσωτερική μνήμη

    Το ενσωματωμένο σύστημα αναπαραγωγής πολυμέσων MP4 του PicoPix υποστηρίζει όλες τις συνηθισμένες μορφές εικόνας και ήχου. Έτσι, ο PicoPix μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αυτόνομη συσκευή, ανακτώντας περιεχόμενο από την εσωτερική μνήμη 4 GB, από USB stick ή από κάρτα micro SD.

    Πλήρεις συνδέσεις για όλες τις συσκευές σας

    Ο προβολέας τσέπης PicoPix διαθέτει αρκετές συνδέσεις για τις συσκευές σας. Με θύρες USB, HDMI, VGA, Component και Composite στη διάθεσή σας, αλλά και με υποδοχή κάρτας SD/SDHC και έξοδο ήχου 3,5 χιλ., μπορείτε να απολαμβάνετε απεριόριστη ψυχαγωγία.

    PicoPix Go+ PPX3417EK

    SmartEngine με τεχνολογία LED

    PicoPix χρησιμοποιεί τεχνολογία SmartEngine LED υψηλής ποιότητας για να προβάλλει τις φωτογραφίες και τα βίντεο με θαυμάσια χρώματα και εκπληκτική αντίθεση. Πράγματι σε δοκιμές που κάναμε η εικόνα που προβάλει ο PicoPix έχει πολύ ικανοποιητική ευκρίνεια για την ανάλυση του, κινηματογραφική αίσθηση, και πολύ καλή χρωματική συμπεριφορά

    O Philips PicoPix 3417  είναι διαθέσιμος στην Ελλάδα από το δίκτυο μεταπωλητών της Conceptum Distribution στην τιμή των 249 ευρώ.

    Πρόκειται για μια  εξαιρετική πρόταση για όσους θέλουν να προβάλουν μεγάλη εικόνα παντού.

    PPX3417W_EU-U1P-global-001

    Τεχνικά Χαρακτηριστικά

    Τεχνολογία οθόνης: DLP

    Φωτεινότητα: έως 170 lumen

    Φωτιστικό: RGB LED Η λυχνία LED διαρκεί για περισσότερες από 30.000 ώρες

    Εγγενής ανάλυση : 854 x 480 pixel

    Λόγος αντίθεσης: 1000:1

    Αναλογία Εικόνας: 16:9

    Μέγεθος οθόνης (διαγώνιο): 12″ – 120″

    Απόσταση οθόνης: 0,5 μ. – 5 μ.

    Διαστάσεις

    Ανοιχτό: 105 x 105 x 31,5 χιλ.

    Βάρος: 0,270  κ.

    Αξεσουάρ

    Καλώδιο MHL σε HDMI + mini USB

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles