23 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    PlayStation: Νέο χειριστήριο θα αποθηκεύει και θα φορτίζει wireless earbuds

    Ένα νέο χειριστήριο φαίνεται πως σχεδιάζει να λανσάρει στο μέλλον η Sony Interactive Entertainment, το οποίο θα έρθει με ορισμένες ιδιαίτερες δυνατότητες. Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα του GameRant, η εταιρεία κατοχύρωσε πατέντα για ένα PlayStation controller, το οποίο θα “φιλοξενεί” και θα φορτίζει wireless earbuds.

    Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία επεξεργάζεται το ενδεχόμενο να ενσωματώσει σε ένα νέο χειριστήριο τη δυνατότητα αποθήκευσης και φόρτισης ασύρματων ακουστικών. Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που ήρθε στη δημοσιότητα περιλαμβάνει εικόνες που δείχνουν ότι τα ακουστικά θα μπορούσαν ενδεχομένως να αποθηκευτούν σε πολλές διαφορετικές θέσεις στο χειριστήριο, γεγονός που υποδηλώνει ότι η διαμόρφωση δεν είχε ολοκληρωθεί όταν η πατέντα δημοσιεύτηκε.

    Το προϊόν θα εξαλείψει την ανάγκη του χρήστη για ξεχωριστό pair του χειριστηρίου και των ακουστικών του σε μια κονσόλα, καθώς και την ανάγκη διαχείρισης ξεχωριστών καταστάσεων που αφορούν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι φορτίζονται το χειριστήριο, τα ακουστικά και η θήκη για τα ακουστικά.

    “Το χειριστήριο έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί τόσο ως συσκευή εισόδου όσο και ως θήκη αποθήκευσης, φόρτισης και σύνδεσης ακουστικών”, αναφέρει η Sony. “Η χρήση του χειριστηρίου ως θήκη ακουστικών και φορτιστή ακουστικών εξαλείφει την ανάγκη διαχείρισης δύο ξεχωριστών συσκευών.

    “Αυτό απλοποιεί τη συνολική εμπειρία χρήστη, καθώς έχει μία συσκευή λιγότερη.” Παράλληλα, η εταιρεία προσθέτει: “Καθώς η φορητότητα γίνεται πιο mainstream, η εμπειρία ήχου γίνεται επίσης πιο σημαντική”.

    Διαβάστε επίσης:

    Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας για το “The Lord of the Rings: Return to Moria” (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles