20.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    PlayStation: Τέλος εποχής για το sharing στο X

    Είναι γεγονός ότι από τη στιγμή που ο Elon Musk εξαγόρασε το Twitter (πλέον X) και άλλαξε την τιμολογιακή πολιτική, αρκετές ήταν οι εταιρείες που αποφάσισαν να γυρίσουν την… πλάτη στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Μετά το Xbox, στον ίδιο δρόμο αποφάσισε να βαδίσει και η Sony, η οποία ανακοίνωσε ότι οι χρήστες PS5 και PS4 δε θα μπορούν να ανεβάσουν screenshots και clips στο X από τις κονσόλες της.

    «Από τις 13 Νοεμβρίου 2023, το integration με το X (παλαιότερα γνωστό ως Twitter) δεν θα λειτουργεί πλέον στις κονσόλες PlayStation 5 και PlayStation 4», ανέφερε η Sony σε σχετική ανακοίνωση. “Αυτό περιλαμβάνει τη δυνατότητα προβολής οποιουδήποτε περιεχομένου που δημοσιεύεται στο X στο PS5/PS4 και τη δυνατότητα δημοσίευσης και προβολής περιεχομένου, τροπαίων και άλλων δραστηριοτήτων που σχετίζονται με το gameplay στο X απευθείας από το PS5/PS4 (ή τη σύνδεση ενός λογαριασμού X για να το κάνει)”. Την ίδια ώρα, ο χρήστης Wario64 δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο οθόνης ενός παρόμοιου μηνύματος στο Threads που φαίνεται να έχει εμφανιστεί σε μια κονσόλα PS5.

    Η Sony δεν διευκρίνισε γιατί διακόπτει τις παραπάνω δυνατότητες στο Χ και δεν έχει προχωρήσει σε κάποιο σχόλιο μέχρι στιγμής.

    Όπως οι παίκτες του Xbox, έτσι και αυτοί του PlayStation πρέπει πλέον να χρησιμοποιούν την επίσημη εφαρμογή Xbox για Android και iOS εάν θέλουν να μοιραστούν πράγματα στο X.

    Διαβάστε επίσης:

    Είναι γεγονός! Έρχεται DLC και sequel για το Lies of P

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles