17.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Πρεμιέρα στις 21 Ιανουαρίου 2022 για τον 4ο κύκλο του Ozark

    Το Ozark, η δραματική, εγκληματολογικής φύσεως τηλεοπτική σειρά από τους Μπιλ Ντιμπούκ και Μαρκ Ουίλιαμς για λογαριασμό του Netflix, από το ξεκίνημά της έχει φανατικό κοινό. Στην αρχή της σειράς παρακολουθήσαμε τους ηθοποιούς Τζέισον Μπέιτμαν και Λάουρα Λίνεϊ, ως ένα παντρεμένο ζευγάρι οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι να μετακομίσουν μαζί με τα δύο παιδιά τους, στα Οζάρκ ώστε να ξεπλύνουν χρήματα για ένα μεξικανικό καρτέλ ναρκωτικών. Μερικά χρόνια μετά αναμέναμε νέα για την 4η σεζόν!

    Ανακοίνωσε την πρεμιέρα το Netflix

    Την ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα του 4ου κύκλου της δημοφιλούς σειράς Ozark αποκάλυψε με πρόσφατο video το Netflix. Όπως γνωρίζουμε ήδη, η 4η σεζόν θα είναι και η τελευταία για τη σειρά και θα χωριστεί σε δύο μέρη. Θα έχει 14 επεισόδια συνολικά. Το πρώτο μέρος με τα 7 επεισόδια θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Ιανουαρίου 2022.

    Δείτε το video με την ανακοίνωση:

    Διαβάστε επίσης:

    Έρχεται στις 18 Νοεμβρίου το Ghostbusters: Afterlife-Δείτε το τελευταίο trailer που κυκλοφόρησε από τη Sony

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles