17.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    PrimeTel: Δωροεπιταγή για χριστουγεννιάτικες αγορές έως και €1000 με κάθε σύνδεση σε πρόγραμμα Unlimited

    Xmas 2018 PrimeTel

    Δωροεπιταγή αξίας έως €1000 ή έκπτωση μέχρι και 50% στο μηνιαίο πάγιο με επιπλέον ΜΒ ίντερνετ κινητής τηλεφωνίας – ανάλογα με το Unlimited Πρόγραμμα – και δώρο 1 επώνυμο gadget προσφέρει φέτος τα Χριστούγεννα η PrimeTel. Πιο αναλυτικά, με την συγκεκριμένη προσφορά που ισχύει από 07/12/2018 έως τις 06/01/2019, οι πελάτες που θα συνδεθούν σε ένα από τα προγράμματα κινητής Unlimited της PrimeTel με 24μηνη δέσμευση συμβολαίου, θα αποκτούν ταυτόχρονα και μια δωροεπιταγή αξίας έως και €1000 την οποία θα μπορούν να εξαργυρώσουν αγοράζοντας προϊόντα της αρέσκειας τους από τα καταστήματα PrimeTel, Public και Telefone.

    Έκπτωση έως και 50% στο μηνιαίο πάγιο και δώρο gadget

    Εναλλακτικά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίσουν έκπτωση 50% στο μηνιαίο πάγιο τους και έως και τριπλάσια MB για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου τους (ανάλογα με το Unlimited Πρόγραμμα που θα επιλεξουν) επιλεγέντας ταυτόχρονα για να αποκτήσουν δωρεάν 1 gadget, ανάμεσα από μια μεγάλη σειρά επώνυμων προϊόντων όπως Xiaomi, HP, Ultimate Ears, Polaroid, Alcatel και MLS.

    Να σημειωθεί ότι πιο πάνω προσφορά ισχύει και για υφιστάμενους συνδρομητές της PrimeTel, των οποίων έχει λήξει η διάρκεια του συμβολαίου τους – και παράλληλα δεν επωφελούνται ήδη από κάποια άλλη προσφορά της PrimeTel – και επιθυμούν να ανανεώσουν το συμβόλαιο τους με νέα 24μηνη δέσμευση σε οποιοδήποτε από τα Unlimited Προγράμματα της εταιρείας.

    Περισσότερες πληροφορίες για την προσφορά υπάρχουν διαθέσιμες στο www.primetel.com.cy και στα καταστήματα PrimeTel, Public ή Telefone.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles