20.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Red Dead Redemption 2: Νέο ρεκόρ στο Steam για τον τίτλο της Rockstar

    Το γνωστό παιχνίδι Red Dead Redemption 2 κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ ταυτόχρονων παικτών στο Steam, 3 χρόνια μετά την κυκλοφορία του στο PC. Στο πλαίσιο αυτό, η Rockstar ετοίμασε νέα βραβεία, outfits και άλλες εκπλήξεις για τους παίκτες.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στις 27 Νοεμβρίου 6.492 παίκτες έπαιζαν ταυτόχρονα Red Dead Redemption 2 στο Steam. Πριν από αυτό το ρεκόρ, το παιχνίδι είχε φτάσει τους 55.000 παίκτες, όταν κυκλοφόρησε το 2019. Ένα νέο κύμα παικτών εμφανίστηκε από το πουθενά αυτό το φθινόπωρο, δίνοντας νέα πνοή στον τίτλο. Σημαντικό ρόλο σε αυτό φαίνεται πως έπαιξαν και οι πρόσφατες φθινοπωρινές εκπτώσεις, κατά τη διάρκεια των οποίων ο τίτλος μπορούσε να αποκτηθεί με λιγότερο από 20 ευρώ.

    Προκειμένου να προσελκύσει νέους παίκτες, η Rockstar, ακολουθώντας το χριστουγεννιάτικο πνεύμα των ημερών, προσθέτει νέα rewards και activities για περιορισμένο χρονικό διάστημα, όπως είναι οι τριπλάσιοι XP πόντοι και τα διπλάσια χρήματα μέσα από τα bounties. Μέσα στα Χριστούγεννα έρχονται Δωρεάν Coat από τις 6 έως τις 12 Δεκεμβρίου, 2.000 Bounty Hunter Role XP από τις 13 έως 19 Δεκεμβρίου, 3 Gold Bars από τις 20 έως τις 26 Δεκεμβρίου κ.α.

    Σημειώνεται ότι το Red Dead Redemption 2 είναι διαθέσιμο για PC, PlayStation 4 και Xbox One.

    Διαβάστε επίσης:

    The Witcher Remake: Μεγαλύτερος ο κόσμος που θα εξερευνήσουν οι παίκτες (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles