17.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Ren Zhengfei, Huawei: “Θα συνεχίσουμε την κατασκευή smartphones”

    Ο ιδρυτής και CEO της Huawei, Ren Zhengfei, έκανε δημοσίως δηλώσεις μετά από σχεδόν 1 χρόνο ώστε να διαλύσει κάθε φήμη περί πώλησης του κλάδου των smartphones της εταιρείας. Επίσης, εξέφρασε την επιθυμία του να μιλήσει προσωπικά με το νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ, Joe Biden, σε μια προσπάθεια να εξομαλυνθούν οι σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

    “Η δυνατότητα των αμερικάνικων εταιρειών να προμηθεύουν τις κινέζικες είναι σημαντική για τις οικονομικές τους επιδόσεις. Μεγαλύτερες δυνατότητες παραγωγής από τη Huawei σημαίνουν περισσότερες πωλήσεις για τις αμερικάνικες εταιρείες. Και οι δύο πλευρές κερδίζουν”, δήλωσε ο Zhengfei. “Πιστεύω οτι η νέα κυβέρνηση των ΗΠΑ θα λάβει υπόψιν τα συμφέροντά της κατά τη διαμόρφωση της πολιτικής της. Ελπίζουμε πως θα μπορέσουμε να αγοράσουμε αρκετά αμερικάνικα εξαρτήματα και εξοπλισμό ώστε οι αμερικάνικες επιχειρήσεις να αναπτύσσονται παράλληλα με την κινέζικη οικονομία”.

    Ο CEO της Huawei συνέχισε λέγοντας πως η εταιρεία του “δεν διαθέτει την απαιτούμενη ενέργεια για να εμπλακεί σε αυτό τον πολιτικό κυκλώνα” και θεωρεί πως ο 5G εξοπλισμός της είναι πολύ σημαντικός για όλους τους μεγάλους κατασκευαστές smartphones.

    Τέλος, ο Zhengfei αναφέρθηκε και στο iPhone 12! Δήλωσε πως είναι το καλύτερο smartphone του κόσμου και έπλεξε το εγκώμιο της Apple για την επιτυχία της στην αγορά smartphones. Τόνισε, μάλιστα, οτι τα 5G iPhones λειτουργούν σε πολλές χώρες της Ευρώπης μέσω 5G δικτύων της Huawei, για να δείξει τη σημασία της συνεργασίας των δύο εταιρειών.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles