17.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Η μάχη LG και Samsung με φόντο το… σαμποτάζ σε ένα πλυντήριο ρούχων!

    Το “πάρτι” της τεχνολογίας ξεκινάει μία από τις πρώτες μέρες της νέας χρονιάς στο Las Vegas, όπου η CES 2015 θα μας φέρει πολλά νέα προϊόντα από το χώρο των Consumer Electronics. Φαίνεται, όμως, ότι ένα στέλεχος της LG δε θα μπορέσει πιθανότατα να δώσει το “παρών” στη μεγάλη έκθεση, λόγω ενός σαμποτάζ στην ανταγωνίστρια από την… Κορέα, Samsung.

    washing-machine-sabotaging

    Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Σεπτέμβριο κατά τη διάρκεια άλλης μίας μεγάλης έκθεσης, της IFA 2014 στο Βερολίνο και είχε ως αποτέλεσμα η Samsung να καταθέσει αγωγή για υλικές ζημιές και δυσφήμιση σε πέντε στελέχη της LG, κατηγορώντας τους ότι “εκ προθέσεως σαμποτάρισαν τους… μεντεσέδες της πόρτας ενός πλυντηρίου ρούχων της εταιρείας” σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικών. Η Samsung υποστηρίζει ότι έχει ακόμη και video με το… σαμποτάζ και η υπόθεση έχει πάρει δημοσιότητα και όχι μόνο, αποτελώντας ένα ακόμη δείγμα του τι μπορεί να φέρει ο ανταγωνισμός δύο εταιρειών με κοινή “καταγωγή” αλλά και δραστηριοποίηση σε παρόμοιες κατηγορίες προϊόντων.

    Τη “νύφη” φαίνεται πως πληρώνει ο Jo Seong-jin, επικεφαλής του τμήματος οικιακών συσκευών της LG, στον οποίο έχει επιβληθεί απαγόρευση μετακινήσεων, έτσι αν δεν αλλάξει κάτι, όπως προσπαθούν από την LG, χάνει το πάρτι του Las Vegas. Κοίτα να δεις τι μπορεί να πάρει ο άνθρωπος, αλλά κι αυτός τι ήθελε να μπλέξει με το “πλυντήριο του αλλουνού”

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles