16.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Galaxy S IV. Νέες φήμες για υποστήριξη EyeScroll και νέα διαρροή specs και φωτογραφίας

    Κάθε μέρα και μία, ίσως και περισσότερες, διαρροές για το Samsung Galaxy S IV. Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, το νέο κορυφαίο smartphone της κορεατικής εταιρείας θα υποστηρίζει eye scrollling, χάρη σε εξειδικευμένο λογισμικό που θα ενσωματώνει σ’ αυτό η Samsung.

    Οι πληροφορίες φαίνεται ότι έχουν διαρρεύσει από υπάλληλο της εταιρείας, που αναφέρει ότι έχει δοκιμάσει το νέο κινητό και τα σχετικά χαρακτηριστικά του. Άλλωστε, η Samsung έχει κατοχυρώσει τους όρους EyeScroll και Samsung EyeScroll τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ευρώπη.

    gsiv-evleaks

    Παράλληλα, ο γνωστός twitter account @evleaks, που στο παρελθόν έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα αξιόπιστος, δημοσίευσε μία φωτογραφία και υποτιθέμενα specs της συσκευής. Σύμφωνα με αυτά, εμφανίζεται ένα rendering που δείχνει το κινητό, ενώ φαίνεται ότι ενσωματώνει Super AMOLED Full HD οθόνη, κάμερα 13MPixels με ανάλυση 4128×3096 pixels, μνήμη RAM 2GB και αποθηκευτικό χώρο 16, 32 ή 64GB. Επιπλέον η συσκευή θα υποστηρίζει το Android 4.2. 

    (update: όπως μαθαίνουμε, η φωτογραφία δεν απεικονίζει την τελική συσκευή, αλλά αποτελεί ένα rendering που δημιούργησε ένας web designer του Expansys για τη νέα “ναυαρχίδα” της Samsung)

    gsiv-evleaks2

    Όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές έως σήμερα, το Samsung Galaxy S IV θα παρουσιαστεί σε εκδήλωση στη Νέα Υόρκη στις 14 Μαρτίου που θα ξεκινήσει στις 19:00 (τοπική ώρα). Για να δούμε πόσες ακόμη διαρροές θα έχουμε έως τότε…

    Πηγές: GSM ArenaEngadget

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles