20.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Galaxy S8. Ιδιαίτερα εύθραυστο, αλλά οι επιδιορθώσεις όχι και τόσο ακριβές

    Τα Galaxy S8 και S8+ αποτελούν σύμφωνα με τα πρώτα reviews δυο πολύ εύθραυστα smartphones, αν και τα ευχάριστα νέα είναι ότι οι επισκευές είναι σχετικά εύκολες και όχι απαγορευτικά ακριβές, σύμφωνα με πρόσφατο άρθρο της ιστοσελίδας Motherboard. Η ιστοσελίδα στην έρευνά της απευθύνθηκε σε πολλά ανεξάρτητα καταστήματα επιδιόρθωσης, επιβεβαιώνοντας ότι χάρη στο design της οθόνης που επέλεξε η εταιρεία, οι επισκευές είναι αρκετά εύκολες.

    galaxy-s8-fragile-hero-

    Η νέα bezel-less πρόταση της Samsung έρχεται με Gorilla Glass 5 και στις δυο του πλευρές, την πιο πρόσφατη λύση της Corning η οποία υπόσχεται μέγιστη προστασία κατά των πτώσεων και έναντι των γρατσουνιών. Αλλά το γυαλί είναι γυαλί και πολλαπλά drop tests επιβεβαιώνουν ότι το συγκεκριμένο υλικό σπάει εύκολα. Η εταιρεία SquareTrade προέβη πρόσφατα σε ορισμένα test αντοχής που έρχονται να προστεθούν στα ήδη πολλά που έχουν διεξαχθεί.

    Διαβάστε τις εντυπώσεις μας από το Galaxy S8 μέσα από τις σελίδες του Digitallife.gr

    Σύμφωνα με την ίδια, το Galaxy S8 είναι το πιο εύθραυστο smartphone, ενώ μέσα στο video τονίζεται χαρακτηριστικά. «Το Galaxy S8 είναι το πρώτο smartphone που έχουμε εξετάσει και το οποίο σπάει στην πρώτη πτώση». Όσον αφορά τα κόστη επισκευών, οι τιμές της οθόνης ξεκινούν από τα $200, αρκετά πιο χαμηλά από τα $300 της οθόνης του iPhone 7. Σε καμιά περίπτωση όμως όλα τα παραπάνω δεν αναιρούν το γεγονός ότι αποτελεί μια εξαιρετική must-have επιλογή.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles