23.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Unpacked event: Πως να παρακολουθήσετε τα αποκαλυπτήρια των νέων foldables

    Μετά από αρκετές συζητήσεις και διαρροές, φτάσαμε ένα βήμα πριν από το Unpacked event της Samsung, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιουλίου. Αυτό που αναμένεται είναι τα νέα foldable smartphones της εταιρείας, το Galaxy Z Flip5 και Galaxy Z Fold5, τα Watch6 και Watch6 Classic και τα νέα Galaxy Tab S9 tablets. Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την εκδήλωση.

    Πότε είναι;

    Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 11 π.μ. UTC. Aυτό είναι 7 π.μ. ανατολικά στις Ηνωμένες Πολιτείες, μεσημέρι στο Λονδίνο, 1 μ.μ. στην Κεντρική Ευρώπη, 4:30 μ.μ. στην Ινδία και 8 μ.μ. στη Σεούλ της Νότιας Κορέας, όπου θα πραγματοποιηθούν τα αποκαλυπτήρια.

     

    Πώς να το παρακολουθήσετε;

    Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά στο Samsung.com/gr, στο Samsung Newsroom και στο κανάλι της Samsung στο YouTube στις 14:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας.

    Τι να περιμένετε;

    Με βάση τις μέχρι τώρα πληροφορίες, γνωρίζουμε ότι το Samsung Galaxy Z Fold5 θα μοιάζει πολύ με τον προκάτοχό του, ενώ το Flip5 θα έρθει αρκετά βελτιωμένο.

    Η νέα σειρά Galaxy Watch6 επαναφέρει την περιστρεφόμενη στεφάνη, η οποία έκανε τα wearables της Samsung να ξεχωρίζουν σε ένα πλήθος smartwatches. Τα tablets Tab S9, Tab S9+ και Tab S9 Ultra θα είναι τα πρώτα premium tablet που θα κυκλοφορήσει η Samsung εδώ και καιρό και αναμένουμε να δούμε μεγαλύτερες μπαταρίες, καλύτερες οθόνες και ταχύτερα chipset.

    Διαβάστε επίσης:

    LG: Νέα κυρτή gaming οθόνη OLED 240 Hz για υψηλές επιδόσεις

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles