17.9 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Σήμερα στις 17:00 το Cyberpunk 2077 livestream – Φήμες θέλουν να αποκαλύπτεται η next-gen έκδοση του τίτλου

    Η CD Projekt Red είχε ανακοινώσει στο παρελθόν ότι οι upgraded εκδόσεις του Cyberpunk 2077 για PlayStation 5 και Xbox Series X υπολογίζεται να είναι διαθέσιμες το πρώτο μισό του 2022. Σήμερα μάλιστα, Τρίτη, η εταιρεία έχει διοργανώσει ένα ειδικό Cyberpunk 2077 livestream, στο οποίο αναμένονται περεταίρω πληροφορίες. Οι developers γνωστοποίησαν ότι το livestream θα πραγματοποιηθεί (στις 17:00 ώρα Ελλάδος) στο Twitch, χωρίς όμως να αποκαλύψουν τίποτα περισσότερο.

    Από το Δεκέμβριο του 2020 που έγινε το πρώτο λανσάρισμα του παιχνιδιού, οι fans είχαν πρόσβαση μόνο σε προηγούμενης γενιάς εκδόσεις του game, γι’ αυτό και υπάρχει έντονη φημολογία ότι η εταιρεία σήμερα θα αποκαλύψει την αναμενόμενη next-gen έκδοση του τίτλου. Μερικοί χρήστες μάλιστα παρατήρησαν στις Xbox Series X|S κονσόλες τους πως το Cyberpunk 2077 είναι πλέον “optimized”. Αναμένουμε σε λίγες ώρες τις εξελίξεις.

    Διαβάστε επίσης:

    Dying Light 2 Stay Human Review (digitallife.gr)

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles