23.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Sony: Νέο State of Play αποκλειστικά για το Final Fantasy 16

    Ένα νέο State of Play ανακοίνωσε η Sony για την Πέμπτη 13 Απριλίου, το οποίο θα επικεντρωθεί σε ένα και μόνο παιχνίδι, το Final Fantasy 16 της Square Enix.  Το State of Play του Απριλίου θα μεταδοθεί ζωντανά στις 5 μ.μ. EDT/2 μ.μ. PDT στα κανάλια Twitch και YouTube του PlayStation.

    Οι fans του Final Fantasy μπορούν να περιμένουν “περισσότερα από 20 λεπτά νέου gameplay του Final Fantasy 16”, ανέφερε η Sony σε ένα tweet που ανακοίνωνε το State of Play. Το Final Fantasy 16 είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο PlayStation 5 στις 22 Ιουνίου, μια ημερομηνία που είναι εγγυημένο ότι δε θα αλλάξει.

    Το Final Fantasy 16 αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά το 2020 με ένα αρκετά βίαιο trailer, που δεν έμοιαζε με τίποτα σε αυτό που μας έχει συνηθίσει η συγκεκριμένη σειρά. Ο Naoki Yoshida είναι ο creative director του παιχνιδιού γεγονός που ανεβάζει τον πήχη, γεννώντας ελπίδες ότι το νέο λανσάρισμα θα είναι πιο κοντά στο MMORPG Final Fantasy XIV (project επίσης του Yoshida) και λιγότερο στο Final Fantasy XV. Αύριο, λοιπόν, θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια!

    Διαβάστε επίσης:

    Αποκαλύφθηκε η ώρα κυκλοφορίας του Diablo IV – Πότε θα παίξουν οι fans στην Ελλάδα;

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles