23.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Πωλήθηκαν τα γραφεία της Sony στη Νέα Υόρκη. Τιμή: 1,1 δις δολάρια

    Η Sony συνεχίζει την αναδιάρθρωση της εταιρείας παγκοσμίως και μέσα σε αυτά τα πλαίσια, ανακοίνωσε την πώληση των κεντρικών της γραφείων στις ΗΠΑ σε ομάδα επενδυτών, για 1,1 δισεκατομμύρια δολάρια. Ακολουθώντας το παράδειγμα της Nokia, η Sony θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί για 3 χρόνια το εντυπωσιακό κτίριο, μισθώνοντάς το μέσω leasing.

    Το πολύ χαρακτηριστικό κτίριο που στέκεται στην Madison Avenue της Νέας Υόρκης, αγοράστηκε από την Sony το 2002 και αμέσως πήρε το όνομα «Sony Building». Σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Philip Johnson και κατασκευάστηκε το 1984, στεγάζοντας τα γραφεία της AT&T στη Νέα Υόρκη.

    Τι ελπίζει ο Kazuo Hirai από αυτή την κίνηση; Ε, σε συνδυασμό με την αντίστοιχη πώληση των κεντρικών γραφείων του Ιαπωνικού κολοσσού στο Τόκυο, τις 2000 απολύσεις που έχει ανακοινώσει για το 2013 και το κλείσιμο του εργοστασίου που παράγει φακούς στο Τόκυο, ευελπιστεί ότι θα καταφέρει να μειώσει τα κόστη του και να ολοκληρώσει τις περικοπές 945 εκατομμυρίων δολαρίων που έχει προγραμματίσει και έχει τόσο ανάγκη η εταιρεία.

    Πάντως, για να μην ανησυχούν οι Νεοϋορκέζοι, το εικονικό κτίριο θα εξακολουθεί να λέγεται Sony Building και η ταμπέλα της εταιρείας θα βρίσκεται εκεί… μέχρι το 2016 τουλάχιστον και μετά, βλέπουμε.

     

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles