20.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Sony Xperia i1 aka Honami. Διέρρευσε νέο video καθώς και επίσημο teaser image

    Ένα video που διέρρευσε αλλά μία επίσημη εικόνα “teaser” αποκαλύπτουν ορισμένα στοιχεία για το πολυαναμενόμνο high-end smartphone της Sony, με την κωδική ονομασία Honami που η Ιαπωνική εταιρεία σκοπεύει να το παρουσιάσει δύο μέρες πριν από την έκθεση IFA στο Βερολίνο, στις 4 Σεπτεμβρίου (σας είπαμε ότι θα είμαστε εκεί;).

    honami_teaser1

    Λέγεται, ότι η επίσημη ονομασία του “Honami” θα είναι Sony Xperia i1 και θα ενσωματώνει οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 1080p, θα βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 800 SoC (με τέσσερις πυρήνες Krait 400 στα 2,2GHz και Adreno 330 GPU που θα συνοδεύονται από 2GB RAM) και η κύρια κάμερα, που θα είναι εξοπλισμένη με αισθητήρα 20,7 Megapixels θα συνεπικουρείται από οπτικά στοιχεία Sony G-Lens (φυσικά με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας) και επεξεργαστή εικόνας BIONZ. Περιμένουμε να είναι πιστοποιημένο κατά IP57 (dust-proof, water-proof) και να διαθέτει NFC, Bluetooth 4.0, 802.11a/b/g/n/ac WiFi και LTE 4G δυνατότητες καθώς και να είναι εξοπλισμένο με microSD υποδοχή.

    honami_teaser2

    Στο “teaser” μπορούμε να πάρουμε μία γεύση από το φινίρισμα, το οποίο δείχνει άψογο ενώ παρατηρούμε και το κεντρικό πλήκτρο Power On/Off με την χαρακτηριστική αισθητική. Στο video, από την άλλη μπορούμε να σχηματίσουμε μία καλή εικόνα για τις δυνατότητες του νέου UI του “Honami” το οποίο έχει γίνει port σε ένα Xperia Z.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles