23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Star Wars Jedi: Survivor: Αντίστροφη μέτρηση για το λανσάρισμα του Απριλίου (trailer)

    Η Respawn Entertainment και η Electronic Arts αποφάσισαν να μοιραστούν με τους fans μερικές ακόμη λεπτομέρειες για το Star Wars Jedi: Survivor, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο μήνα.

    Το νέο trailer παρουσιάστηκε στο πλαίσιο του Star Wars Celebration event της Disney που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο και προσφέρει ένα συνδυασμό από story και gameplay highlights.

    Συγκεκριμένα, στο video μπορούμε να δούμε τον πρωταγωνιστή Cal Kestis να χρησιμοποιεί το νέο του φωτόσπαθο στη μάχη και να ενώσει τις δυνάμεις του με μερικούς συντρόφους, συμπεριλαμβανομένης της Merrin από το Jedi: Fallen Order. Σημειώνεται ότι το πρώτο παιχνίδι λάμβανε χώρα πέντε χρόνια μετά τα γεγονότα της ταινίας του 2005 Revenge of the Sith. Ο Kestis, πρώην Padawan προσπαθεί να κρύψει το παρελθόν από τους μοχθηρούς πράκτορες του Αυτοκράτορα, αποφασισμένος να εξαφανίσει όλους τους Jedi. Οι Merrin και Greez είναι εξέχοντες χαρακτήρες σε αυτή την περιπέτεια.

    Το Star Wars Jedi: Survivor αποτελεί μια καλύτερη, αναβαθμισμένη έκδοση του Jedi: Fallen Order, με περισσότερα πράγματα που ο παίκτης μπορεί να κάνει και να ανακαλύψει. Εάν είστε fan του πρώτου παιχνιδιού ή του Star Wars γενικότερα, σίγουρα πρόκειται για ένα video game που αξίζει τον πειραματισμό. Το Star Wars Jedi: Survivor έρχεται στις 28 Απριλίου σε PlayStation 5, Xbox Series X/S και PC.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Αποκαλύφθηκε η ώρα κυκλοφορίας του Diablo IV – Πότε θα παίξουν οι fans στην Ελλάδα;

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles