17 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Star Wars Outlaws: ανακοινώθηκε (από το πουθενά) και η… Δύναμη είναι μαζί του!

    Εδώ και καιρό (από το 2021 συγκεκριμένα) γνωρίζαμε ότι η Ubisoft είχε στα σκαριά ένα open-world Star Wars game, ωστόσο δεν είχαμε δει το παραμικρό για αυτό (σε σημείο μάλιστα να αναρωτιόμαστε εάν τελικά το εν λόγω AAA project… υπάρχει). Παρόλα αυτά, στο πλαίσιο των ανακοινώσεων του Xbox Games Showcase, η Ubisoft αποζημίωσε την gaming community και τους fans του Star Wars με το παραπάνω, ανακοινώνοντας το Outlaws, το νέο game της Massive το οποίο δείχνει ότι θα αποτελέσει μια ευχάριστη νότα… διαφοροποίησης.

    Εστιάζοντας στο πιο «ανεξερεύνητο» κομμάτι του Underworld κι όχι στην… «τετριμμένη» διαμάχη ανάμεσα σε Sith και Jedi, το Outlaws αν μη τι άλλο δείχνει πολλά υποσχόμενο. Άλλωστε οι developers της Massive με τίτλους όπως το Tom Clancy’s The Division 2 και Avatar: Frontiers of Pandora στο βιογραφικό τους, αναμφίβολα διαθέτουν το ταλέντο για να δημιουργήσουν έναν συγκλονιστικό και ολοζώντανο κόσμο που θα αποτελεί αντικείμενο συζήτησης στους fans του Star Wars. Στο reveal trailer που προβλήθηκε στο πλαίσιο του Xbox Games Showcase, οι gamers αναλαμβάνουν την τύχη της Kay Vess (την υποδύεται η Humberly Gonzalez), μιας νεαρής γυναίκας, η οποία μπλέκει με τον υπόκοσμο και έρχεται σε επαφή με λαθρέμπορους, λωποδύτες, μεγαλοβαρόνους, παραβατικούς, πωλητές death sticks, κλέφτες και γενικά… low-lifers. Σύμφωνα με τα όσα είδαμε στο trailer η Kay μαζί με το χαριτωμένο pet της, Nix, ξεκινάει για μια μοναδική περιπέτεια, η οποία θα την φέρει αντιμέτωπη τόσο με τις δυνάμεις της Empire όσο και με τo οργανωμένο έγκλημα που λυμαίνεται εκατοντάδες πλανητικά συστήματα στο σύμπαν του Star Wars.

    Δεν σας κρύβουμε ότι το πρώτο δείγμα του Star Wars Outlaws μας έχει ανοίξει την όρεξη για τα καλά και σίγουρα αναμένουμε το επερχόμενο Ubisoft Forward, για να μάθουμε και περισσότερα για το gameplay. Για την ώρα χαζέψτε το φανταστικό trailer…  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles