20.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Στις 7 Απριλίου 2023 το Super Mario Bros. στις αίθουσες

    Εδώ και αρκετό καιρό γίνονται συζητήσεις για τη νέα ταινία Super Mario Bros. Το πιο πετυχημένο franchise της Nintendo σύντομα θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες και πλέον οι fans πληροφορήθηκαν την ημερομηνία πρεμιέρας και το πότε θα είναι διαθέσιμο το πρώτο trailer.

    Στις 6 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο του Comic Con στη Νέα Υόρκη, η εταιρεία θα δώσει στη δημοσιότητα ένα teaser trailer για το Super Mario Bros. H ταινία εστιάζει στο διάσημο υδραυλικό και τον αδερφό του Luigi, οι οποίοι θα ταξιδέψουν σε έναν υπόγειο λαβύρινθο, προκειμένου να σώσουν την αιχμάλωτη πριγκίπισσα. Ο Chris Pratt θα δώσει τη φωνή του στο Mario, ενώ ο Charlie Day θα υποδυθεί το Luigi, ο Jack Black το Bowser και η Anya Taylor-Joy την Princess Peach.

    Δε γνωρίζουμε πολλά για την επερχόμενη ταινία των Aaron Horvath και Michael Jelenic,γι’ αυτό θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι τον Οκτώβριο. Ο Matthew Fogel, που έγραψε το σενάριο για το Super Mario Bros. είναι γνωστός για τα Minions: The Rise of Gru και The Lego Movie 2.

    Η Nintendo και η Illumination θα παρουσιάσουν το πρώτο video τον επόμενο μήνα, ενώ έγινε γνωστό πως η ταινία έχει προγραμματιστεί να βγει στους κινηματογράφους στις 7 Απριλίου 2023.

    Διαβάστε επίσης:

    Scorn: 8 λεπτά gameplay από το ατμοσφαιρικό horror της Ebb Software (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles