15.9 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Συνεχίζεται το δράμα του Kanye West! Κοστίζει… ακριβά το ban στο Instagram

    Ο Kanye West μάλλον δεν είναι γραφτό να παραμείνει ενεργός για πολύ στις δημοφιλείς πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, αφού το ένα “μπλοκ” πέφτει μετά το άλλο. Πριν από λίγο καιρό, ο γνωστός καλλιτέχνης “εξορίστηκε” από το instagram, αφού προχώρησε σε αντισημιτικές αναρτήσεις που παραβιάζουν τους όρους της εταιρείας. Ακολούθησε ένα ακόμη ban στο Twitter για παρόμοιους λόγους και αφού είδε και… αποείδε αποφάσισε να επενδύσει σε ένα δικό του μέσο για να μπορεί να εκφράζεται ελεύθερα. Στο Parler, λοιπόν, ο ράπερ αποκάλυψε ότι ανέκτησε το λογαριασμό του στο Instagram πριν από λίγες ώρες, όμως η Meta τον μπλόκαρε εκ νέου για ακόμα 30 μέρες!

    Δυσκολεύεστε να μαντέψετε το λόγο; Ο Ye έκανε ξανά αντισημιτικό σχόλιο!

    Σημειώνεται ότι μετά τα αντισημιτικά σχόλια που έκανε στα social media ο ράπερ και σχεδιαστής, πολλά brands όπως η Balenciaga, η Adidas, η Vogue και άλλοι, σταμάτησαν τις συνεργασίες που είχαν μαζί του και ως αποτέλεσμα έχασε το status που είχε σαν δισεκατομμυριούχος. Για το λόγο αυτό ένας θαυμαστής του, ο Jeremy Piatt, λάνσαρε ένα GoFundMe για τον καλλιτέχνη με τίτλο «Get Kanye Out of Debt». Μέχρι στιγμής, η ιστοσελίδα έχει συγκέντρωσε 57.398 δολάρια.

    Διαβάστε επίσης:

    Elon Musk: Μηνιαία συνδρομή 8 δολαρίων για το μπλε tick στο Twitter

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles