23.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    The IFA 2016 Report Day 4. Επιστροφή στην… Αθήνα αλλά τα reports μας συνεχίζουν ακάθεκτα!

    Επιστρέψαμε λοιπόν σήμερα στην Αθήνα. Μετά από σχεδόν μία εβδομάδα στο Βερολίνο, πατήσαμε το έδαφος του Ελ. Βενιζέλος με τη γνωστή χαρά που έχει κάθε Έλληνας όταν επιστρέφει στον τόπο του (τι όχι;).

    Εντάξει αυτά είναι υποκειμενικά πράγματα, το σίγουρο είναι πάντως ότι, ανεξάρτητα από το πώς νιώσαμε φτάνοντας στη ζεστή Αθήνα, φέραμε στις βαλίτσες μας πολύ υλικό από τις βόλτες των προηγούμενων ημερών στην IFA 2016 την οποία αφήσαμε με πόνο ψυχής.

    DSC04199
    Φεύγοντας από την έκθεση…

    Πράγμα που σημαίνει ότι από σήμερα μπορεί να μην έχουμε ανταπόκριση ημέρας, αλλά θα έχουμε… highlights έκθεσης, προϊόντα δηλαδή που κέρδισαν το ενδιαφέρον μας και αξίζουν ένα δημοσίευμα για τις επόμενες ημέρες.

    Να σας πούμε επίσης ότι το ειδικό newsletter που στέλνουμε για την IFA 2016 συνεχίζεται κανονικά για μερικές μέρες ακόμη και… ιδού τα highlights των σημερινών μας δημοσιευμάτων.

    DSC04198
    Τελευταία βόλτα στην IFA. Συννεφιά και ώρα για επιστροφή στα πάτρια!

    Ξεκινάμε από τα φορητά Bluetooth speakers της JBL που ίσως έχετε δει στα χέρια κάποιοι φίλου σας το καλοκαίρι. Ήταν όλα στο εντυπωσιακό περίπτερο της εταιρείας και η στάση ήταν αναπόφευκτη.

    JBL Flip 3 - 2

    Το ίδιο συνέβη και με πιο γνωστά ίσως activity wearables της αγοράς, τα μοντέλα της fitbit η οποία έδωσε το “παρών” στην IFA με γνωστές και νέες προτάσεις για κάθε γούστο.

    fitbit periptero 2

    Γνωρίσαμε όμως και την οικογένεια MOVE των wearables της Alcatel, που επεκτείνει ακόμη περισσότερο την γκάμα της εταιρείας.

    MOVETIME WiFi Watch1

    Όπως επίσης και ένα gadgetάκι που συζητούσε όλη η IFA. Τον Agent της Sony που κάνει και καφέ!

    xperia agent1

    Δε θα μπορούσαμε να μη σας μιλήσουμε τέλος (όπως το είχαμε υποσχεθεί τις προηγούμενες ημέρες) για τα προϊόντα της Skullcandy όπως τα Crusher Wireless headsets, σε ένα από τα πιο super και funny περίπτερα της έκθεσης!

    skullcandy

    Περισσότερα highlights αύριο… α, και παραμπιμπτόντως, καθώς επιστρέψαμε στην Ελλάδα αυτό ήταν το βραδινό μας. Χμμμ…

    IMG_20160905_175248

    Μείνετε συντονισμένοι στο ειδικό category IFA 2016 που έχουμε δημιουργήσει, για όλα τα νέα της IFA 2016 έως και το κλείσιμο της έκθεσης

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles