17.8 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    The Witcher: Αντίστροφη μέτρηση για την 3η σεζόν με επίσημο trailer

    Είναι γεγονός ότι περιμέναμε αρκετά μέχρι να ανακοινωθεί η 3η σεζόν του The Witcher. Πλέον όμως μετράμε αντίστροφα για την πρεμιέρα της σειράς στο Netfllix και μπορούμε να δούμε ένα ολοκληρωμένο trailer. Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Από τη μία πλευρά, επικρατεί ενθουσιασμός αφού σύντομα θα δούμε νέα επεισόδια με πρωταγωνιστές αγαπημένους χαρακτήρες. Από την άλλη πλευρά, οι fans γνωρίζουν ότι πρόκειται για την αρχή του… τέλους για τη συμμετοχή του Henry Cavill στο show.

    Γνωρίζουμε ήδη πια θα είναι η εξέλιξη για το Geralt στη σειρά του Netflix. Ο μοναδικός Witcher, μετά την 3η σεζόν, θα ενσαρκωθεί από τον Liam Hemsworth που έρχεται να αντικαταστήσει τον Henry Cavill. Όπως μπορούμε να δούμε και στο νέο video, ο Geralt είναι σε μια κατάσταση πολεμιστή – μπαμπά και ορκίζεται ότι «δεν θα εγκαταλείψει την Ciri», καθώς αποκρούει κάθε είδους επικίνδυνους αντιπάλους. Παράλληλα, βλέπουμε μεγάλα τέρατα, αυτόν τον καταραμένο μάγο της φωτιάς και το Wild Hunt να κάνει την εμφάνισή του. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ακόμη και ο Geralt λέει ότι νιώθει τον «πραγματικό φόβο» για πρώτη φορά. Τα πράγματα έχουν γίνει τόσο άσχημα που όχι μόνο βγάζει το σπαθί του από τη θήκη αρκετές φορές, αλλά αναγκάζεται να φορέσει κι ένα ωραίο… πουκάμισο.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Ο δημιουργός του Black Mirror ζήτησε από το ChatGPT να γράψει το σενάριο – Ιδού τα αποτελέσματα (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles