20.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Tour Pro 2: Τα νέα ακουστικά της JBL με οθόνη αφής στη θήκη φόρτισης

    Η JBL ανακοίνωσε τα νέα ANC ασύρματα ακουστικά Tour Pro 2, με λειτουργία noise cancellation και θήκη φόρτισης με ενσωματωμένη οθόνη αφής LED 1.45 ιντσών. Η οθόνη στη θήκη φόρτισης επιτρέπει στο χρήστη να διαχειρίζεται τη μουσική του, τα κάνει αλλαγές στα earbuds, να λαμβάνει κλήσεις, μηνύματα και notifications από τα social media χωρίς να χρειάζεται να κρατά το κινητό του. Πρόκειται για ένα προϊόν που μπορεί να λειτουργήσει εν μέρει σαν smartwatch και αποτελεί εύκολη λύση όταν το smartphone δεν είναι ευκόλως προσβάσιμο.

    Τα Tour Pro 2 είναι συμβατά με Bluetooth 5.3 και έρχονται εφοδιασμένα με οδηγούς ακουστικών 10mm, αρκετά αναβαθμισμένους σε σχέση με τους 6.8mm στα Tour Pro Plus. Σύμφωνα με την JBL, η συνολική διάρκεια της μπαταρίας ξεπερνά τις 40 ώρες, με τα ακουστικά από μόνα τους να λειτουργούν περίπου 10 ώρες προτού χρειαστούν φόρτιση στη θήκη. Επίσης, διαθέτουν σύστημα Ear Canal Test, έξι μικρόφωνα και σύστημα ταχείας φόρτισης. Τα ακουστικά θα πωλούνται στην αγορά στην τιμή των 299 ευρώ.

    Παράλληλα, η εταιρεία λανσάρει και τα νέα wireless headphones Tour One M2, τα οποία συνδυάζουν «το καλύτερο υβριδικό True Adaptive ANC της JBL με προγράμματα οδήγησης JBL Pro-tuned», σύμφωνα με τη JBL. Πρόκειται για διάδοχο του αρχικού JBL Tour One, με αρκετές βελτιώσεις στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, με ενεργό ANC (από 25 ώρες σε 30 ώρες) και αναβάθμιση συνδεσιμότητας σε Bluetooth 5.3. Η συνολική διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι 50 ώρες.

    Διαβάστε επίσης:

    IFA 2022: Όλα όσα θα δούμε στη μεγάλη «tech» γιορτή των consumer electronics! (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles