20.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Τρεις ημέρες γεμάτες δράση στο Jaguar Art of Performance Tour

    Από εχθές, το απόγευμα της Παρασκευής, είναι ανοιχτό για το κοινό το Art of Performance Tour event που οργανώνει η Jaguar στη χώρα μας. Μπορείτε να το επισκεφθείτε σήμερα από τις 9 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ αλλά και την Κυριακή, τις ίδιες ώρες.

    Διεξάγεται στην πλατεία Νερού, δίπλα στο Ολυμπιακό Κέντρο Tae Kwon Do και εκεί θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά πολλά από τα μοντέλα της Jaguar, όπως το F-Pace, την XE και την XF αλλά και τη μοναδική, cabrio F-Type, με τον 3.0 V6 και τα 380 άλογα που προσφέρουν απίστευτη επιτάχυνση και ένα ήχο… κόλαση!

    Οι άνθρωποι της Jaguar έχουν δημιουργήσει μια ειδική, κλειστή διαδρομή στην οποία οι τυχεροί που έχουν δηλώσει συμμετοχή εδώ και θα οδηγήσουν, θα διαπιστώσουν πόσο ευκίνητα είναι τα μοντέλα αυτά, παρά τον όγκο και το βάρος τους, ενώ θα πάρουν μια μικρή γεύση της ωμής επιτάχυνσης που προσφέρουν οι κινητήρες V8 αλλά και οι I4 Turbo. Τα οχήματα είναι εξοπλισμένα με σύστημα GPS μεγάλης ακριβείας και χρονομετρούν τις προσπάθειες των οδηγών, ενώ τα 3 πρώτα scores κάθε ημέρας θα κερδίσουν δώρα από τη Jaguar!

    Δείτε μερικές φωτογραφίες από την εμπειρία μας στο Art Of Performance Tour

    sdr

    sdr

    sdr

    cof

    sdr

    sdr

    cof

    sdr

    cof

    sdr

    cof

    cof

    cof

    sdr

    cof

    cof

     

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles