20.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    WandaVision: Ο Kevin Feige επιβεβαιώνει την επιστροφή της Agatha Harkness στο MCU!

    Σε αποκλειστική του συνέντευξη στο Rotten Tomatoes, ο Kevin Feige, Πρόεδρος της Marvel Studios, ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τον fan-favourite χαρακτήρα της Agatha Harkness και το μέλλον της στο MCU. Την αινιγματική μάγισσα που υποδύεται η ταλαντούχα Kathryn Hahn, την γνωρίσαμε ως την villain της σειράς του Disney+, WandaVision. Στο παρόντα χρόνο στο timeline της Marvel, η Agatha είναι ακόμη ζωντανή αλλά σε μία κατάσταση ύπνωσης, στην οποία την καταδίκασε η Scarlet Witch. Τι σημαίνει αυτό; Θα την ξανά δούμε στο MCU; Η απάντηση είναι ‘ναι’, όπως επιβεβαίωσε ο Feige!

    Συγκεκριμένα, απάντησε ότι θα δούμε στο μέλλον την Agatha, όχι όμως σύντομα. Θα είναι στο Doctor Strange 2; Θα είναι σε μελλοντική solo ταινία με επίκεντρο την Scarlet Witch; Μόνο ο χρόνος θα απαντήσει στην ερώτηση αυτή.

    Οι fans υποπτεύονται ότι η επιστροφή της Agatha θα θυμίζει εκείνη του Baron Zemo, ο οποίος από main villain του Captain America: Civil War (2016) έγινε ένας από τους αγαπημένους χαρακτήρες κατά την επιστροφή του στο The Falcon and the Winter Soldier (2021), ως anti-hero.

    Ωστόσο, θα μπορούμε προς το παρόν να απολαύσουμε ξανά την Kathryn Hahn στο επερχόμενο Knives Out 2 δίπλα στον Daniel Craig, όπου έχει γίνει cast σε ρόλο – έκπληξη.

    It was Agatha All Along!

    Δείτε ακόμη: Ποιο το μέλλον του White Vision στο MCU; Δεν έχει ανανεωθεί το συμβόλαιο του Paul Bettany

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles