17.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Χειριστήριο που σέβεται τον πλανήτη έρχεται στο Xbox

    Η βιωσιμότητα έχει μπει σε πρώτο «πλάνο» για τις περισσότερες εταιρείες, καθώς, μετά την πανδημία, έγινε σαφές ότι η προστασία του πλανήτη και η ανάπτυξη περιβαλλοντικής συνείδησης είναι πλέον επιτακτική ανάγκη. Η βιομηχανία του gaming δε γινόταν να μη ακολουθήσει το γενικότερο ρεύμα και πλέον έχουμε ένα Xbox χειριστήριο που είναι φτιαγμένο από ανακυκλωμένα υλικά και έχει εικαστικές λεπτομέρειες που τιμούν τον πλανήτη.

    Πιο αναλυτικά, η Microsoft παρουσίασε το ασύρματο χειριστήριο Xbox στην ειδική έκδοση Remix, με δυνατότητα αποκατάστασης πλαστικών, με το ένα τρίτο από αλεσμένα και ανακυκλωμένα υλικά. Επίσης περιλαμβάνει επαναφορτιζόμενη μπαταρία Xbox + Καλώδιο USB-C. Σύμφωνα με την εταιρεία, η ανάμειξη των ρητινών PCR με άλεσμα που αποτελείται από προηγουμένως χυτευμένα χρωματιστά εξαρτήματα δημιουργεί προσαρμοσμένα, γήινα χρώματα με λεπτές παραλλαγές, στροβιλισμό και υφή που είναι τα πρώτα στο είδος τους για το Xbox, δίνοντας σε κάθε χειριστήριο ειδικής έκδοσης Remix τη δική του εμφάνιση και αίσθηση.

    Το ιδιαίτερο αυτό χειριστήριο θα είναι διαθέσιμο από τις 18/4/2023 στην τιμή των 89,99 €.

    Διαβάστε επίσης:

    Σαουδική Αραβία: Επένδυση «μαμούθ» για την ανάπτυξη της βιομηχανίας του gaming

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles