17 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Daft Punk Unchained: Ένα μοναδικό ντοκιμαντέρ αποκλειστικά στο ertflix που δεν πρέπει να χάσετε!

    Οι Daft Punk, το ξεχωριστό ντουέτο που για σχεδόν 3 δεκαετίες συντρόφευσε εκατομμύρια ανθρώπους στο μαγικό ταξίδι τους στον κόσμο της ηλεκτρονικής και house μουσικής, τη Δευτέρα 22.2 ανακοίνωσε τη διάλυση του. Και μπορεί οι Daft Punk να μην υφίστανται πλέον (ναι οι fans δεν μπορούν με τίποτα να το χωνέψουν αυτό), όμως οι ξεχωριστές μουσικές τους θα είναι μαζί μας για πάντα, καθώς η ιστορία δεν ξεγράφεται… Με αφορμή λοιπόν την διάλυση του γνωστού ντουέτο, στο ertflix ανέβηκε ένα μοναδικό ντοκιμάντερ, το οποίο είναι αφιερωμένο στο «φαινόμενο» Daft Punk.

    To Daft Punk Unchained πρόκειται για ένα ξεχωριστό ντοκιμαντέρ, το οποίο αποκαλύπτει τις άγνωστες πτυχές των δύο αγαπημένων καλλιτεχνών που χάραξαν τον δρόμο για μια μουσική επανάσταση χωρίς προηγούμενο και έλαμψαν μέσα από τη φαντασία, την ανεξαρτησία και την ελευθερία. H παραγωγή αυτή του BBC Worldwide που γυρίστηκε το 2015 (διάρκειας 60 λεπτών) περιγράφει την  ιστορία του ντουέτου των Thomas Bangalter και Guy-Manuel de Homem-Christo που που σάρωσε πουλώντας περισσότερα από 12 εκατομμύρια άλμπουμ και κερδίζοντας 7 βραβεία Grammy. Οι Daft Punk μπορεί να κρέμασαν τις φανέλες τους, αλλά δεν έβγαλαν ποτέ τα κράνη τους και στο ντοκιμαντέρ Unchained ξεδιπλώνεται ένα γοητευτικό ταξίδι στη μουσική δημιουργία. Μπείτε στο ertflix και μην το χάσετε (διαθέσιμο έως 23/05/2021).

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles